Jaimie Vaes reageert raar op verslaggeefster SBS 6: ‘K*tvraag!’

Jaimie Vaes, bekend als de ex-vriendin van Lil Kleine, reageert nogal eigenaardig als een verslaggeefster van SBS 6 vraagt hoe het met haar liefdesleven gaat. “K*tvraag!”, roept ze.

Jaimie Vaes © SBS 6

Je hoeft tegenwoordig héél weinig in je mars te hebben om een bekende Nederlander te worden en aandacht van de showrubrieken af te dwingen. Jaimie Vaes heeft er een paar jaar voor in bed moeten liggen met Lil Kleine, maar dan heb je ook wat: gisteren kwamen zowel RTL Boulevard als Shownieuws af op haar lancering van één of ander supplement.

Met een dj

De mensen van RTL en SBS komen dan niet langs omdat ze geïnteresseerd zijn in dat nieuwe product, maar omdat ze Jaimie iets willen vragen over haar liefdesleven. Kennelijk is dat iets dat hun kijkers bezighoudt.

Shownieuws-ster Bart Ettekoven wil het ook wel weten. “Daar hebben we haar even naar gevraagd. Na Jorik was ze even met een dj. Een Franse of iemand die ze op Ibiza had leren kennen. We hebben even gevraagd hoe het daarmee staat”, zegt hij in de showrubriek.

K*tvraag

De verslaggeefster van Shownieuws vraagt het op de vrouw af aan Jaimie. “Heb je dan ook nog tijd voor de liefde?”

Jaimie is een seconde stil en zegt dan: “K*tvraag”, waarna ze moet lachen. “Hahahaha. Ehhhm, nou ja, kijk, ik denk dat als liefde komt en liefde er is, dan maak je daar tijd voor. Dat is prioriteit om een relatie tot stand te houden en dat is een concessie die je doet, de tijd die je inlevert. Is-ie er op dit moment? Nee.”

Concessie

Een nieuwe man is wel welkom, aldus Jaimie. “Sta ik er open voor? Ja, maar hij is er op dit moment niet, dus alle focus is inderdaad voornamelijk werk, Lío en mezelf. Als het dan komt, dan gaan we die concessie weer inleveren, hè?”

Royaltyfan Justine Marcella aan de desk: “Dat vind ik heftig hoor, een relatie een concessie noemen.”

BN’er-fotograaf William Rutten: “Liefde is een concessie hoor ik net.”

Tooske Ragas: “Ik denk niet dat ze verliefd is. Als er echte liefde komt, dan spreek je daar denk ik anders over. Dat hoop ik dan in elk geval.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u geïnteresseerd in het liefdesleven van Jaimie Vaes?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen