Jack van Gelder wil liefje Peter Gillis niet in De Oranjezomer: ‘Néé!’

Jack van Gelder wil het liefje van Peter Gillis niet op het podium zien staan in De Oranjezomer, de talkshow van Hélène Hendriks waarin hij een prominente rol heeft. “Néé!”

Wendy van Hout en Jack van Gelder © SBS

Wendy van Hout, de vriendin van Peter Gillis, is een beetje beschimpt aan tafel bij De Oranjezomer. De reden? Ze hangt opeens de zangeres uit, maar het is niet om aan te horen. Het Gillis-liefje is er echt ontzéttend gepikeerd over en roept dat al het plezier haar ontnomen is. Nu sorteert ze voor op een uitnodiging van Hélène Hendriks om daar te komen zingen.

Jack wil niet

Dat vindt Hélène helemaal prima. “Nou, eh, Wendy: kom gewoon lekker langs! Kom je nummer zingen! Maar zo hard waren we toch niet?”, zegt ze aan tafel in haar talkshow.

Jack van Gelder vindt dat hij daar als vaste gast ook iets over te zeggen heeft: “Ja, maar ik zit hier iedere avond. Daar heb ik niet zoveel zin in hoor.”

Hélène: “Jawel.”

Jack: “Nee.”

Hélène: “Nou, dan blijf jij thuis.”

Zangles

Jack wil het echt niet hebben. “Nee, dan kan iedereen gewoon zeggen: ‘Ik kom een keer langs.’ Wij hebben helemaal niks ergs over haar gezegd. Ik heb gezegd: ‘Ze heeft het nummer gezongen en daarna heeft ze zangles genomen.’”

Hélène: “Dat is feitelijk waar.”

Jack: “Dat heeft ze zelf geroepen! Dus ik zeg helemaal niks geks. Laat ze een fantastische carrière hebben.”

Hélène: “Zeker. We wensen haar daar heel veel succes mee.”

Jack: “Ja, heel veel succes.”

Corvee

Hélène benadrukt dat Wendy wat haar betreft welkom is in de show. “Van mij mag ze langskomen. Dan heb jij even corvee. Jij vindt het niks, hè?”

Jack: “Ja, maar ik vind dat als mensen zich gaan aanbieden… Als ze goed genoeg is, oké, prima, maar als ze zegt: ‘Dan wil ik wel komen om te laten zien dat’, dat vind ik echt onzin.”

In alle ernst

Wesley Sneijder zit de boel vervolgens op te stoken. “Wat vind je van haar dan?”

Jack: “In alle ernst: ik vind het helemaal niet zo slecht.”

Wesley: “Nee?! Hahahahaha.”

Jack: “Ik meen het bloedserieus. Ze zingt niet vals ofzo, daar gaat het niet om. Nee, echt niet, maar het is niet mijn genre. Dat mag toch?”

Hélène: “Als ze er maar lol in heeft.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen