Jack van Gelder definitief inval-Derksen? ‘Rutger lijkt ingewisseld’

Is Jack van Gelder definitief de nieuwe inval-Derksen? Hij wordt breed omarmd als vaste sidekick van Hélène Hendriks. “Het lijkt dat hij de opvolger is geworden van Rutger Castricum.”

Hélène Hendriks, Johan Derksen en Jack van Gelder © SBS

Het moet voor Rutger Castricum ongelooflijk pijnlijk zijn geweest: als vaste sidekick van Hélène Hendriks in de talkshow De Oranjezondag wekte hij onlangs veel irritatie bij de kijker. Zij vonden hem daar véél te vaak aanschuiven, maar dat programma was maar één keer per week op tv. Nu is Hélène te zien met De Oranjezomer en zien we Rutger amper.

Net als Johan

Plotseling is niet Rutger, maar Jack van Gelder de vaste sidekick van Hélène. Hij zit nu elke avond aan de kop van de tafel, net zoals Johan Derksen in de hoofdtalkshow Vandaag Inside. Hebben de bazen van SBS 6 ingegrepen? Zien zij dat de chemie met Jack inderdaad beter is dan met Rutger?

Kortom, zo vraagt een luisteraar van de podcast van Tina Nijkamp: “Klopt het dat Jack van Gelder de nieuwe Rutger Castricum is geworden van De Oranjezomer?”

‘Lijkt wel zo’

Wat zegt kijkcijferautoriteit Tina daarvan? “Daar lijkt het wel op”, zegt ze in Tina’s TV Update. “Jack van Gelder is al voor de derde week de vaste tafelgast. Hij is ook verrassend leuk moet ik eerlijk zeggen. Een hele goede chemie met Hélène. De uitzendingen verlopen ook allemaal heel makkelijk. Veel makkelijker dan bij De Oranjezondag.”

Hélène is na het weekend nog vier avonden op de buis, waarna op vrijdag Vandaag Inside Oranje begint. “Het zou mij niet verbazen als Jack er ook volgende week, in die laatste week, zit bij Hélène en dat hij nu de vaste tafelgast wordt van Hélène.”

Nieuwe tafelgast?

Na Vandaag Inside Oranje gaat Hélène weer een paar weken talkshow doen. “Wellicht dat er dan in die nieuwe serie van De Oranjezomer, na Vandaag Inside Oranje, weer een nieuwe tafelgast komt, maar ik denk dat deze serie inderdaad wordt afgemaakt met Jack van Gelder totdat Vandaag Inside Oranje begint.”

Het is niet duidelijk wat er met Rutger Castricum is gebeurd en hoe het momenteel met hem gaat.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen