Hélène Hendriks: ‘Zitten op je opa? Nou, heb ik geen moeite mee!’

Hélène Hendriks maakt opnieuw een geestige toespeling op haar liefdesrelatie met een oudere man. Ze geeft aan het nieuwe vermeende liefje van Harry Mens wel te begrijpen. “Geen moeite!”

Hélène Hendriks © SBS

Er speelt zich iets raars af rond Harry Mens (77). De Business Class-ster is op de rode loper van een of ander goed doel namelijk hand in hand verschenen met de veel jongere Marianne Timmer (49). “Met de vingers in elkaar verstrengeld”, aldus Story. “Een behoorlijk intieme pose, die over het algemeen toch hoort bij mensen die liefdespartners zijn.”

Hélène reageert

Waar Harry suggereert dat het gaat om pril liefdesgeluk, ontkent Marianne dat juist. Waarom ze dan hand in hand over een rode loper lopen is volstrekt onduidelijk, maar de twee zijn het in elk geval niet eens over hun status. “Wij zijn gewoon vrienden. Dat is toch ook hartstikke leuk?”, aldus de oud-schaatster.

Hélène Hendriks brengt het nieuwtje gisterenavond ter sprake in haar talkshow De Oranjezomer. “Wat een leuk koppel, Rutger. Wij wensen ze al het liefs en al het geluk toe van de wereld. Eén probleempje: de een ontkent het en de ander bevestigt het. Ja, dat kan gebeuren.”

‘Zitten op je opa!’

Tafelgast Rutger Castricum maakt dan een ietwat valse opmerking over het leeftijdsverschil van bijna dertig jaar. “Je ziet ook wel gelijk een soort slaapkamerbeeld voor je. Heb jij dat ook niet?”

Hélène: “Hahaha. Nee, dat heb ik niet!”

Rutger: “Dan zit je opeens op je opa!”

Dan maakt Hélène een geestige toespeling op haar eigen relatie met een bejaarde man: “Hahaha. Ohhhh! Nou, ik heb daar geen moeite mee, Rutger, zoals je weet. Hahahaha.”

‘Komt helemaal goed!’

De 43-jarige Hélène heeft een liefdesrelatie met een 65-jarige man. We horen haar nauwelijks over hem praten, maar dat komt volgens haar niet omdat ze zich schaamt voor het leeftijdsverschil, maar omdat hij ietwat mediaschuw is. Ze maakte er laatst ook al een grapje over in haar talkshow.

Hélène gaat terug naar Harry: “Ik wil jullie toch even de reactie van Harry niet onthouden! Want dat was er één hoor!”

Harry stelt dat het ‘heel pril’ is. “De tijd zal het leren, we staan er allebei open voor. We doen rustig aan. We zijn heel rustig.”

‘Doe toch maar!’

Hélène heeft er weinig vertrouwen in. “Nou, dat komt helemaal goed, hahaha.”

Jack van Gelder: “Ik vind het goed als ze het leuk met elkaar hebben, maar ik kan me er niet echt iets bij voorstellen eerlijk gezegd.”

Hélène: “Nou, doe dat toch maar.”

Jack: “Wat jij wil.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Hélène Hendriks vanavond weer voor het laatst, daarna is Wilfred Genee weer terug. Wie ziet u inmiddels liever?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen