Hélène Hendriks onthult wat ze leuk vindt aan haar 65-jarige liefje

Het is een van de meest besproken BN’er-liefdesrelaties van 2024 tot nu toe: die van Hélène Hendriks (43) met haar 65-jarige liefje. Wat vindt ze zo leuk aan deze Frans Vinju?

Hélène Hendriks © SBS

Hélène Hendriks maakte de tongen flink los toen uitlekte dat ze een behoorlijk oude knar als liefdespartner heeft. Deze Frans Vinju, die graag anoniem wil blijven, is meer dan twintig jaar ouder, bijna net zo oud als Johan Derksen. De twee werden in april voor het eerst in het openbaar gespot, namelijk op een druk terras in Breda.

Zitten op opa

Zelf heeft Hélène geen enkel probleem met het enorme leeftijdsverschil; ze heeft er zelfs grapjes over gemaakt op televisie. “Zitten op je opa? Nou, daar heb ik geen moeite mee!”, riep ze onder andere.

Wat vindt ze nou het leukste aan haar liefdespartner? Een verslaggeefster van RTL Boulevard is er nieuwsgierig naar en vraagt het aan de succesvolste talkshowpresentatrice van ons land: “Het leukste aan mijn partner vind ik…”

Bourgondisch

Hélène mag het vervolgens invullen. “Ehhmmm… Ik hou ervan in zijn algemeenheid dat iemand bourgondisch is, sportief en gezellig”, antwoordt ze.

De verslaggeefster: “Ja, top. Hij is anoniem, hè, een beetje?”

Hélène: “Ja, ja.”

‘Is dat moeilijk?’

Het betekent dat Hélène nooit eens naar een publieke gelegenheid kan gaan met Frans naast haar. De verslaggeefster: “Hoe moeilijk is dat voor jou? Want jij bent natuurlijk iemand… Mensen zien jou en denken: hé.”

Hélène: “Het is helemaal niet moeilijk. Nee, want iedereen… Dat heb ik wel eens vaker gezegd. Men denkt dat er een heel mysterie omheen hangt, maar dat is helemaal niet zo.”

De verslaggeefster: “Mister X.”

Spotlights

Hélène vindt het geen punt. “Je hebt ook te maken, dat is ook met familieleden, met mensen die er helemaal geen behoefte aan hebben om in de spotlights te staan, die daar echt ver weg van willen blijven omdat ze daar niet van houden. Mijn zus is er bijvoorbeeld ook zo een. Eén zus niet, Claire vindt het leuk en Judith denkt: nee, doe maar niet.”

De reporter: “En als hij dat ook niet wil, dan is het toch gewoon prima?”

Hélène: “Prima.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Edwin Smulders is vast en zeker op Hélène en haar liefje aan het azen. Leuk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen