Gooise vrouw gaat he-le-maal los op Catherine Keyl: ’T*fuswijf!’

Catherine Keyl heeft weer iets verschrikkelijks meegemaakt. Ze is tijdens het boodschappen doen op een afschuwelijke manier uitgescholden door een Gooise vrouw. “T*fuswijf!”

Catherine Keyl © NPO

De sterke verhalen in de column van Catherine Keyl houden maar niet op. Ditmaal heeft ze weer een horrorervaring opgedaan in haar plaatselijke supermarkt. Het was echt afschuwelijk, schrijft de presentatrice in De Telegraaf. Waar het precies misging in, vermoedelijk, de Albert Heijn? Tijdens het pakken van de tomatenpuree.

Tyfuswijf

Catherine had hoognodig tomatenpuree nodig, mogelijk voor het bereiden van een pasta, maar voor dat schap stond er al een vrouw. Brutaal als ze is besloot de presentatrice om met haar armen, zonder het te vragen, voor de benen van de vrouw te bewegen, om zo de tomatenpuree te kunnen bereiken. Maar daar is niet iedereen van gediend.

Het resultaat? Een traumatische uitbrander. “Ik ben bij de supermarkt, zoek blikjes tomatenpuree, die helemaal onderaan het schap staan. Een mevrouw bekijkt iets boven mij, dus ik denk, ik pak dat blikje even snel weg. Een Gooische kakmadam: ’Gvd, sodemieter op, tyfuswijf, wat doe je daar beneden?’”

BN’er

Al snel komt de vrouw erachter dat de pureegrijpen een grote ster is. “Als ze m’n gezicht ziet:’ O ja, zo’n BN’er die denkt dat ze alles kan maken!!’”

Gooise mensen zijn sowieso lastig, merkt Catherine op. Ze was ook bij een tentoonstelling in Laren, waar ook gehandicapte mensen uit het Gooi aanwezig waren. “Het is natuurlijk rot als je in een rolstoel moet zitten, maar waarom dan je rolstoel zo pontificaal voor de schilderijen zetten dat niemand er meer bij kan?”

Bovenlaag

Catherine wil er maar mee zeggen dat het niet altijd de usual suspects zijn die zich onbehoorlijk gedragen. “We hebben het hier over de bovenlaag van Nederland”, briest ze.

Er zijn nog geen media die wederhoor hebben gepleegd bij de Gooise mevrouw die boos is op Catherine.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het terecht dat Catherine Keyl zo wordt aangepakt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen