Douwe Bob vollédig naakt bij Sophie Hilbrand: ‘Weinig bilharen’

Boze tongen noemen Arie Boomsma wel eens de dorpsgek van Abcoude, maar er loopt er inmiddels nog eentje rond: Douwe Bob. In z’n nakie. “Wat heb jij weinig haar op je billen.”

Douwe Bob © BnnVara

Je zal er maar eentje naast je hebben wonen: een BN’er. Ze doen tegenwoordig de gékste dingen om ‘gezond’ te blijven. De een zet een ijsbad in z’n tuin om daar elke dag even lekker in te vernikkelen, de ander springt elke ochtend in de sloot. Douwe Bob hoort bij die laatste categorie, zien we de laatste tijd regelmatig terug op zijn Instagram.

Langs bij Douwe

Ook Sophie Hilbrand weet nu hoe de billen van Douwe eruitzien, want die zaten gisterenavond prominent in haar talkshow Sophie & Jeroen. Haar ietwat exhibitionistische verslaggever Max Terpstra – hij grijpt elke mogelijkheid aan om zijn broek uit te trekken voor de camera – ging voor zijn laatste item in de talkshow namelijk langs bij de zanger.

Max vertelt kritiek te hebben gehad op al zijn naakte verschijningen: “Als ik weer eens kwetsbaar in beeld kwam, kreeg ik daarna vaak te horen dat ik iets harder moest werken aan mijn summer body, en als er dan iemand is van wie je kan leren hoe je een switch kan maken naar een lichaam om je vingers bij af te likken, dan is het Douwe Bob wel.”

99 procent

Douwe reageert mild op het lichaam van Max. “Dit is dus gewoon een buik waar 99 procent van de mensen voor zouden tekenen. Je ziet er gezond uit, je hebt een mooie snor, weet je wel. Dat zijn ook belangrijke dingen. Je hebt wel een summer snor.”

Als de zanger na wat fitnessoefeningen voorstelt om te gaan zwemmen, merkt Max op: “Ik heb geen zwembroek bij me.”

Douwe: “Dan gaan we naakt.”

Nou, dat hoef je tegen die Max geen twee keer te zeggen.

Weinig haar

Douwe gaat als eerste het water in. Niet alleen de kijker, maar ook Max zit vervolgens eerste rang naar de billen van de zanger te kijken. “Wat heb jij weinig haar op je billen.”

Op zijn beurt ziet Douwe dan weer de slurf van Max: “Wat een ding, joh. Wat een unit!”

Max vindt het allemaal toch een beetje gek: “Jouw buren denken wel: dat is die gekke buurman die elke ochtend met z’n blote pielemuis de vijver in springt!”

Douwe: “Ja, dat is waar!”

Fragment

De schokkende beelden:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Douwe Bob springt steeds naakt het water in. Zou u dat bezwaarlijk vinden als buren?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen