Dochter Linda de Mol verveelt zich tijdens EK: ‘Erg veel wachten’

Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, verveelt zich af en toe best een beetje tijdens haar werk als verslaggever van het EK Voetbal. “Je moet tussendoor erg veel wachten.”

Noa Vahle © SBS

Als dochter van Linda de Mol heeft Noa Vahle een felbegeerde positie bemachtigd bij SBS 6, namelijk die van de meest prominente sportverslaggever, maar ze is er niet altijd even happy mee. Ze vertelde laatst al dat ze het vele reizen soms erg vermoeiend vindt en nu vertelt ze op Radio 538 dat ze tijdens het verslaan van het EK Voetbal vaak moet wachten.

Bewierookt

Noa wordt op Radio 538 geïntroduceerd alsof ze een soort godheid is. “Ze wordt meer bewierookt dan een boeddhistische tempel en ze krijgt meer complimentjes dan de Trevi-fontein muntjes”, zegt dj Frank Dane. “Oranje traint in Wolfsburg omdat zij daar in een hotel zit en spelers houden het spel pas echt breed als zij aan de lijn staat.”

En zo gaat het maar door: “Geen mediatraining is tegen haar opgewassen en mensen nemen een abonnement bij Ziggo niet voor het internet maar voor haar. Bij ons in de studio in Wolfsburg: Noa Vahle.”

Veel wachten

Noa vindt het wel mooi. “Goedemiddag. Goede intro, hoor.”

Vermaakt ze zich een beetje in Duitsland? “Eigenlijk wordt er elke dag wel iets georganiseerd door de KNVB. Nu had je die open training met de familie, dus dat ga je draaien, daar ben je, je blijft nog even en gaat het monteren. Maar het is ook best wel veel tussendoor wachten.”

‘Dankjewel!’

Pas laat op de late avond moet Noa voor de camera staan. “Want de uitzendingen van VI zijn ’s avonds tussen elf en twaalf. Dat is lekker georganiseerd door SBS, dankjewel. Dus het is best veel wachten, ja.”

Noa vindt het wel leuker dan in Qatar. “Dit is wel heel anders, want nu mogen we veel meer. Tijdens Qatar hadden we nog een boycot en mochten we niemand spreken. Dit is heel anders. Dit is wel mijn droom. Het Nederlands elftal vind ik het leukst om te doen. Dat je daar van kinds af aan naar kijkt en denkt: ach, mag ik er maar een keer bij zijn.”

Veel vervelen

Frank vraagt zich af of het haar niet wat tegenvalt. “Maar wist je als kind ook dat het ook zo veel vervelen was in een hotelkamer?”

Noa: “Nee, dat dacht ik niet. Ik dacht wel dat het meer glamour was, maar het is helemaal niet zoveel glamour.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Noa Vahle is moe en verveelt zich. Tijd om te stoppen met klagen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen