Bridget Maasland kat Telegraaf af: ‘Kun je dit nog krant noemen?’

Bridget Maasland is helemaal over haar toeren omdat De Telegraaf een berichtje heeft geschreven over haar woning in Amsterdam. “Kun je dit nog een krant noemen?”, briest ze.

Bridget Maasland © RTL

BekendeBuren, dat een gerenommeerde site is op het gebied van BN’er-huizen, meldt dat Bridget Maasland haar dubbele benedenhuis in Amsterdam in de verkoop zou hebben gezet voor 1,3 miljoen euro. Het bericht op de site staat vol met makelaarsfoto’s van haar woning, dus één ding is zeker: er is een makelaar over de vloer geweest.

‘Ik ga niet!’

Het is een opvallend BN’er-nieuwsfeitje en daarom overgenomen door de website van De Telegraaf. “Het pand stond al twee keer eerder in de etalage: eerst met een vraagprijs van 1.275.000 euro en later in de stille verkoop met dezelfde vraagprijs als nu”, lezen we daarin. En dat wekt wrevel op bij de presentatrice.

Bridget is helemaal pissig. “Ik kreeg het weer van allerlei mensen doorgestuurd. Dit is nu voor de derde keer dat ik ga verhuizen met dit huis en dat ik niet ga”, zegt ze in De BLVD Podcast.

Sneer aan Telegraaf

Er klopt niets van, aldus Bridget. “Mijn huis staat ook niet te koop. En dat een krant – ik weet ook niet of je het daar nog onder mag scharen… Maar je mag toch verwachten, als het niet over het entertainmentkatern gaat, dat er nog hoor en wederhoor wordt toegepast. Maar ook bij De Telegraaf, als het over dit soort nieuws gaat, niet meer.”

Collega Rob Goossens: “Ja, zij schrijven het aan dat BekendeBuren toe.”

‘Ja, dus?’

Daar heeft Bridget geen boodschap aan. “Ja, dus? Dan neem je het zomaar over?”

Rob: “Nou, goeie vraag. Maar ik zag wel foto’s van je huis. Ik dacht: nou, dit is onmiskenbaar de woonkamer van Bridget. Waar komen die foto’s vandaan?”

Bridget: “Sowieso staat mijn huis ook wel eens op Instagram, omdat ik een winkel heb, maar dit waren wel echt foto’s van een makelaar, dat klopt. Die heb ik, denk ik, vier jaar geleden laten maken. Vier of drie jaar geleden, toen ik het huis voor mijn ouders kocht.”

Overwaarde

Wilde ze toen wel haar huis verkopen? Bridget: “Toen moest ik de overwaarde van mijn huis weten. Dan zetten ze het er even op, zeg maar, maar intern, dus eigenlijk alleen voor de makelaar. Kijken wat het huis waard is en dat stond er blijkbaar nog steeds op. Maar dat is echt al vier jaar oud. Mijn huis ziet er inmiddels ook al anders uit.”

Die foto’s zijn dus gelekt uit een intern netwerk? “Nee, ik denk dat BekendeBuren gewoon gaat kijken op sites en dan kijken wat ze nog vinden van vroeger en helemaal niet gaan kijken of dat nog actueel is. Het interesseert ze namelijk helemaal niet of het actueel is of niet.”

Taxateur

Hè, dat is raar. Bridget wil een vermeende onwaarheid uit de wereld helpen met een rammelend verhaal, want om de overwaarde van je woning te achterhalen schakel je een taxateur in, en laat je geen makelaarsfoto’s van je huis maken, laat staan ze op het internet plaatsen. Er klopt dus helemaal niets van.

Rob: “Het klopt dus wel dat jouw huis op internet stond in ieder geval.”

Bridget: “Nee, op een site van de makelaar. Ooit, ja. Heel lang geleden, maar ik heb absoluut geen plan om te verhuizen. Nee hoor, want ik blijf lekker zitten waar ik zit. Behalve als je twee miljoen biedt. Dan is het yours!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Bridget Maasland ietwat hysterisch?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen