Bridget Maasland begrijpt Marianne Timmer niet: ‘Hand in hand!’

Bridget Maasland begrijpt niet waarom Marianne Timmer hand in hand met Harry Mens over de rode loper gaat als ze geen relatie hebben. “Dat vind ik dan toch een beetje apart.”

Marianne Timmer, Bridget Maasland en Harry Mens © RTL

Heel merkwaardig: Harry Mens (77) en Marianne Timmer (49) zijn hand in hand over de rode loper van het goede doel Amsterdam Diner gegaan en poseerden daar voor de aanwezige fotografen. Eén daarvan was Story-paparazzo Edwin Smulders en zijn foto is vorige week op de cover van Story beland. Wat speelt er tussen deze twee BN’ers?

Hand in hand

Harry stelt dat er sprake is van een prille relatie, maar zij ontkent dat. “Wij zijn samen niks aan het opbouwen. We zijn gewoon zakelijke vrienden”, zegt ze. “Ik liep op de rode loper met die vriendin en toen vroeg de fotograaf of ik ook even met Mens op de foto wilde. Ik zei toen nog: ‘Ik geef hem schaatsles’. Maar dat was een grap.”

Het staat diametraal tegenover de verklaring van Harry. Hij zegt: “We kennen elkaar nu een maand of vier. Het is nog heel pril. De tijd zal het leren. We staan er allebei voor open. We doen het rustig aan.”

Beetje apart

Bridget Maasland vindt vooral de reactie van Marianne heel vreemd. “Ja, nou… Ik vond die foto bij het Amsterdam Diner… Ze stonden hand in hand. Dat vind ik dan toch een beetje apart als je voor zo’n rits aan fotografen hand in hand gaat staan”, zegt ze in RTL Boulevard.

Haar collega Clarice Stenger daarop: “Ja, dat ben ik helemaal met je eens. Ja, tuurlijk.”

‘Kom maar mee’

Misschien was het een vriendschappelijk gebaar, aldus Daan Nieber. “Of het was meer van: ‘Kom maar Harry, kom maar mee.’”

Bridget: “Ja, of hij deed het.”

Fatima Moreira de Melo vindt de foto hoe dan ook geen liefde uitstralen. “Ik vond hem vrij statisch de foto verder.”

Bridget: “Hij dacht misschien: als ik haar hand heb, dan heb ik d’r.”

Story-cover

De cover van Story met daarop hand in hand Harry en Marianne:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het vaag dat Marianne Timmer de hand van Harry Mens vasthoudt als ze geen relatie hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen