Wolter Kroes uit kritiek op RTL Boulevard: ‘Ze gaan er echt op in’

Wolter Kroes vindt het niet goed dat RTL Boulevard en Shownieuws de juicekanalen in de gaten houden. “Wat je nu ziet is dat ze er echt op ingaan”, zegt de zanger van Viva Hollandia.

Wolter Kroes © HLF8

Het is volgens Wolter Kroes geen prettige ontwikkeling dat de BN’ers van ons land zo opgejaagd worden door de juicekanalen. Het is volgens hem allemaal niet bepaald vriendelijk van toon en dat soort hem, maar, zo zegt hij tegen Het Parool: “Heb ik geen last van. Van de bladen ook niet eigenlijk. Maar ik ben ook wel saai.”

Kritiek op BLVD

Wolter haalt naar eigen zeggen nooit gekke fratsen uit. “Na een optreden blijf ik nooit lang hangen, ik ga ook nooit de stad in of zo. Waarom zou ik? Ik ben al zo veel weg, ik vind het lekker om thuis te zijn. Stappen en dan heel veel drinken of zelfs coke gebruiken, wat je weleens hoort, daar ga ik echt niet aan beginnen.”

Hij vervolgt: “Ik ben alleen maar bezig met mijn vak en mijn gezin. Ik ben totaal niet interessant voor die juicechannels. Maar erg dat ze bestaan. De bladen passen nog hoor en wederhoor toe. De juicechannels geven gewoon vol gas, zonder dat ze je iets vragen. En wat je nu ook ziet, is dat de Shownieuwsen en de Boulevards op die juice ingaan.”

Contessa

Het gezinsleven gaat voor Wolter boven alles. Hij heeft hun boot Contessa ook vernoemd naar de kont van zijn vrouw Tessa. “Maar van de K heb ik toch maar een C gemaakt.”

Inmiddels is Wolter alweer aan zijn vijfde Contessa toe. “De eerste Contessa was een sloep, de huidige Contessa een jacht van 17 meter. Ik ben inmiddels ook al twintig jaar met mijn vrouw, dus alles wordt groter, hè.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Juist logisch dat RTL Boulevard en Shownieuws ingaan op juice?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen