Welmoed Sijtsma valt na Op1 in zwart gat: ‘Op weg naar Talpa?’

Welmoed Sijtsma dreigt na het eindigen van Op1 in een zwart gat te vallen, want er is nog geen ander programma beschikbaar. Maakt ze misschien de overstap naar de commerciëlen?

Welmoed Sijtsma © Op1

Op1 heeft zóveel presentatoren dat er na het einde van het programma flink wat ego’s gekrenkt worden, want er is natuurlijk niet voor iedereen een andere plek. Zo dreigt Charles Groenhuijsen toch echt met pensioen te moeten, terwijl collega Carrie ten Napel een eigen talkshow krijgt in de vooravond. En hoe zit het dan Welmoed Sijtsma?

Wat doet Welmoed?

Welmoed moet wel behouden blijven, vindt tv-autoriteit Tina Nijkamp. “Zij lijkt toch tussen het wal en het schip te vallen, want Carrie ten Napel krijgt natuurlijk heel terecht die vooravondshow om zeven uur als Eva Jinek er niet is”, vertelt ze in haar podcast Tina’s TV Update.

Ze vervoglt: “Hartstikke leuk, Carrie ten Napel is natuurlijk een enórm getalenteerde presentatrice. Ik ben er ook heel blij mee, maar Welmoed Sijtsma… Ja, op 13 juni houdt Op1 op en wat gaat zij doen?”

‘Wel echt jammer’

Het lijkt erop dat Welmoed een stap terug doet. “En wellicht nog wel een documentaireserietje hier of daar, maar ik vind het toch wel echt jammer en ik vind haar net als Carrie echt zó’n groot talent, dus ik zou het zo jammer vinden als zij een beetje in de vergetelheid raakt of alleen maar dat Goedemorgen Nederland blijft doen.”

Tina sluit niet uit dat we de presentatrice staks zien bij RTL of Talpa. “Ik hoop echt dat omroepen haar benaderen voor presentatieklussen of wellicht dat zij naar een commerciële zender kan gaan, want zij is echt een groot presentatietalent, vind ik persoonlijk. Dat is even mijn shout out aan Welmoed.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u Welmoed Sijtsma goed vinden passen bij RTL?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen