Was Monique Westenberg wel eerlijk over haar scheve lip? ‘Nee’

Monique Westenberg is niet helemaal eerlijk over haar kromme lippen, stelt gepensioneerd hazoloog Yvonne Coldeweijer. “Ze heeft altijd al een scheve mond, maar niet zo erg als nu.”

Monique Westenberg © Instagram

Er is iets aan de hand met de mond van Monique Westenberg en de symmetrie van haar gezicht. Het liefje van André Hazes jr. is erop aangesproken door haar volgers en volgens Monique zelf heeft het niets met botox en fillers te maken. “Ik heb geen fillers in mijn lippen en heb van mezelf geen symmetrische lip en ook nog eens een scheve neus.”

Auto-ongeluk

Waar dat door komt? Door een auto-ongeluk, aldus Monique. “Als je mij al langer volgt heb je kunnen zien dat ik mijn lippen had laten tatoeëren om ze recht te krijgen, maar ben niet meer voor de touch-up gegaan.”

Heel oninteressant, vindt Yvonne Coldeweijer het. Zij is recent gestopt als hazoloog, maar weet natuurlijk nog wel heel veel van Hazes-gerelateerde zaken. Bovendien heeft ze altijd wel een venijnige sneer in petto, bijvoorbeeld over het feit dat Monique op Instagram altijd stickers over het gezicht van haar zoontje heen plaatst.

Paardenstaart

Die stickers zijn ‘pretentieus’, aldus Yvonne. “Want het kind is natuurlijk haar content. Zonder kind… Hou dat maar eens weg, wat hou je over voor post. Laatst een keer dat ze een paardenstaart ging maken. Nou. Heel d’r mond was ook toen scheef, hè. En toen zei ze: ‘Zo ben ik van een ongeluk. Zo ben ik geworden van een ongeluk.'”

Volgens Yvonne klopt dat echter niet. Ze vervolgt in haar podcast De Juice Show: “Dat is natuurlijk niet waar, want het was gewoon iets te veel botox. Aan één kantje, ja. Ja, als je dus te veel aan één kant doet…”

Rokerslijntjes

Hoe zit dit volgens Yvonne? “Kijk, zij heeft waarschijnlijk van die rokerslijntjes boven je bovenlip. Als je dan dat weg wil spuiten, dat kan, maar als je dan aan één kant iets te veel hebt, dan heb je natuurlijk een scheve mond. Dus ze heeft altijd al een scheve mond, maar niet zo erg als nu.”

Hoe dan ook: Yvonne bedoelt ermee te zeggen dat Monique niet veel is zonder de content over haar zoontje. “Ja, als je het kind weglaat, dan kom je uit op paardenstaart.”

Kop koffie

Co-host Mark Koster vindt het geestig. “Ik vind dit de quote van het weekend, van de week, dames en heren. ‘Als je het kind weglaat, heb je alleen de paardenstaart.'”

Wat vindt Monique van dit soort sneren? “Ik denk dat hiermee het negatieve wordt bedoeld”, schrijft ze op Insta. “Ik moet eerlijk zeggen dat ik het heel goed langs me heen kan laten gaan. Ik ben zelf erg positief ingesteld, weet wat ik aan mezelf heb en denk altijd maar zodra ze een kop koffie met me zouden drinken zouden ze anders denken.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen