Vastgoeddrama Maxime Meiland: krijgt ze hulp van Harry Mens?

Een aanzienlijk financieel drama in het leven van Maxime Meiland: ze moet haar villa met verlies gaan verkopen. Kan ze rekenen op de hulp van de lokale stermakelaar Harry Mens?

Harry Mens en Maxime Meiland © SBS

Wat een drama voor Maxime Meiland: haar villa in Noordwijk staat al zó lang te koop dat elke potentiële koper bij het swipen op Funda al direct argwaan zal krijgen. Waarom staat die woning al zo lang in de etalage? Is het dat afschuwelijk slechte energielabel? Is het die vreselijke drukke weg voor de deur? Of is het simpelweg te duur voor wat je krijgt?

Vastgoeddrama

Maxime hoopt op het laatste, want ze gooit haar woning nu in de uitverkoop. Ze geeft nu 70 duizend euro korting op het stulpje: wie het wil hebben voor 2,125 miljoen euro kan het krijgen. En volgens BekendeBuren, een begrip als het gaat om het volgen van BN’er-huizen, betekent dat een regelrecht vastgoeddrama voor Maxime.

De woning van Maxime staat nu namelijk te koop voor een lager bedrag dan wat ze er zelf in geïnvesteerd heeft. Oftewel: een deel van haar SBS-salaris zal dat gat moeten dichten. “Ze kocht het voor 2,175 miljoen euro en liet er een hypotheek op vestigen van 2,2 miljoen euro. Op basis van de hypotheek gaat ze een verlies lijden van minimaal 75.000 euro.”

Grijpt Harry in?

De grote vraag is: grijpt de stermakelaar van Noordwijk, Harry Mens, in? Hij heeft al eerder gezegd dat de woning van Maxime gewoon een heel slechte locatie heeft.

Gaat de familie hem om vastgoedadvies vragen? “Nee, wij hebben geen klik. Ze vonden het niet leuk dat ik in het verleden commentaar op hun te dure woning had”, zegt hij in Story.

En pension dan?

Het pension van Erica en Martien Meiland staat ook nog steeds te koop. Dat gaat volgens Harry makkelijker worden gezien de vraagprijs van 2 miljoen euro. “Dat gaat verkocht worden. Ze hebben het voor iets minder dan anderhalf miljoen euro gekocht en er voor zeker een half miljoen aan vertimmerd.”

Hoe kijkt hij naar de koopgrage Meilandjes? “Zij kopen decors voor hun tv-series. Daarin voeren ze een toneelstuk op. Dat melken ze flink uit.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Maxime Meiland haar hand heeft overspeeld?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen