Twee bekende vrouwen weigeren Art Rooijakkers: ‘Alweer vijf jaar’

Er zijn twee bekende vrouwen die al vijf jaar consequent uitnodigingen van Art Rooijakkers weigeren. Zij willen niet verschijnen in zijn tv-programma. “Maar ik blijf het proberen”, zegt hij.

Art Rooijakkers © RTL

Het is voor Art Rooijakkers niet altijd even makkelijk om gasten te strikken voor zijn programma Over de Vloer. Sterren krijgen steeds vaker het verwijt wel héél erg verzot te zijn op aandacht en het programma van Art moet het juist hebben van de sterren die gek zijn op een beetje aandacht. Een tv-ploeg in huis halen dient immers geen enkel ander doel.

Kwetsbaar

Welke BN’ers weigeren Art al vijf jaar? De presentator noemt in gesprek met de Veronica Superguide-gids twee namen. “Elise Schaap weigert tot nu toe. Zij ziet het niet zitten om een cameraploeg thuis te ontvangen. Hetzelfde geldt voor Anouk. Maar we blijven het proberen!”

Zelf is Art ook te gast geweest in zijn eigen programma, namelijk toen het nog gepresenteerd werd door Peter van der Vorst. “Achteraf vond ik het wel goed dat ik dat heb gedaan. Dan besef je beter wat de impact van zo’n programma is. En dat het ook wel spannend, bijzonder en kwetsbaar kan zijn om iemand bij je over de vloer te laten komen.”

Alles vragen

Wat heeft Art geleerd van Peter? “Dat ik nooit hoef te schromen om iets te vragen, want als gasten het ergens niet over willen hebben, dan kunnen ze dat aangeven.”

Naast televisie maakt Art ook nog steeds radio. Wat doet hij liever? “Het voordeel van radio is dat het heel direct is. Je kunt je eigen sfeer neerzetten en er is veel minder gedoe. Televisie is toch meer opgeklopte lucht, lampen en poeders en kwasten, zeg maar. Maar het voordeel van tv is dan weer de impact.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen