Tina Nijkamp komt Jan Versteegh tegen: ‘Kil, onaardig en arrogant’

Tina Nijkamp, kijkcijferautoriteit en voormalig baas van SBS 6, is Jan Versteegh een keertje backstage tegengekomen en is niet bepaald enthousiast. “Kil, onaardig en arrogant.”

Jan Versteegh en Tina Nijkamp © SBS, RTL

Jan Versteegh is nooit doorgebroken als grote televisiester, maar doet na al die jaren nog altijd her en der wat programmaatjes voor SBS 6. Een raadsel, vindt Tina Nijkamp het. De voormalig zenderbaas van SBS 6 begrijpt maar niet waarom zijn contract keer op keer verlengd wordt, want zelf is ze geen liefhebber van de 38-jarige presentator.

Arrogante uitstraling

Sterker nog: Tina kat Jan behoorlijk af in een interview met Nieuwe Revu. “Van Jan Versteegh ben ik geen fan. Ik vind hem nooit zoveel toevoegen. En hij is door SBS 6 als manusje-van-alles ingezet, dus hij heeft geen eigen profiel. Daarnaast heeft hij een ietwat arrogante uitstraling en lijkt hij ook niet echt geïnteresseerd in de kandidaten.”

Ze vervolgt: “Achter de schermen heb ik hem een keer ontmoet en ook toen vond ik hem kil en niet heel aardig overkomen. Ik heb me erg verbaasd dat SBS 6 zijn contract in 2022 heeft verlengd.”

Kwal van gozer

Niet alleen Tina, maar ook Dean Saunders laat zich in het artikel negatief uit over Jan. De zanger is een keer geïnterviewd door Jan en vroeg toen of zijn carrière in het slop zat. “Dat juist zíjn carrière nu in het slop lijkt te zitten, iets wat hij mij destijds verweet, is een fraai voorbeeld van karma. (…) Ik vind hem een heel naar mannetje.”

“Mijn vader zei vroeger altijd tegen me: ‘Als je de ladder van succes oploopt over de hoofden van anderen, trap je onderweg omhoog op al die mensen. Maar er komt een dag dat je weer naar beneden moet en dan kom je diezelfde mensen weer tegen.’ Dat is denk een beetje de situatie van Jan Versteegh. Ik vind hem een kwal van een gozer.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Jan Versteegh een leuke gozer is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen