Thomas Berge wil pr-nachtmerrie stoppen: ‘Zélf de politie gebeld!’

Thomas Berge is in een pr-nachtmerrie beland nu een lelijk moment uit zijn privéleven op straat is komen te liggen. Hij hoopt de situatie te kantelen: “Ik heb zélf de politie gebeld!”

Elianne Zweipfenning en Thomas Berge © Instagram

Het is een regelrecht publicitair drama voor Thomas Berge: de juicekanalen melden dat hij zijn ex Elianne Zweipfenning ’tegen de vlakte’ zou hebben geslagen, waarna de politie zou zijn uitgerukt. Dat eerste ontkent de zanger ten stelligste, dat tweede blijkt wél waar: de politie bevestigt ‘vanwege een incident in de relationele sfeer’ langs te zijn gekomen.

‘Wél wat gebeurd’

De reactie van Elianne maakt duidelijk dat er volgens haar wél iets is gebeurd: “Ik herken mij niet in de reactie van Chiel. Ik wil mij in de media verder niet uitlaten over deze pijnlijke situatie en wat er precies is voorgevallen. Ik beraad mij voorlopig op wat ik hier verder mee moet doen, de waarheid zal op enig moment wel duidelijk worden.”

Bram Moszkowicz speculeert in Shownieuws: “Zij zegt eigenlijk tussen neus en lippen door dat er wel wat is gebeurd.”

Collega Dyantha Brooks: “Dat hij haar wél heeft mishandeld…”

Thomas ontkent

Naast zijn ontkenning stelt Thomas nu bij RTL Boulevard dat juist híj de politie heeft gebeld. “Op verzoek van Chiel (de echte naam van Thomas, red.) is de politie aanwezig geweest. Zijn ex was op dat moment niet aanwezig en ook niet in de buurt. Wat relevant is, is dat het klinkklare onzin is en zware laster! Chiel is er helemaal kapot van.”

Bridget Maasland verbaasd in de showrubriek: “Waarom was die politie daar dan?”

Luuk Ikink: “Ja, die zou hij dan hebben gebeld. Waarom dat is weten we niet. Dat hebben we wel gevraagd, maar weten we niet.”

Logisch en zinvol

Het is goed dat Elianne verder vraagt om rust voor haar en haar kinderen, vindt Luuk. “Dat lijkt mij ook wel een logische, zinvolle reactie wat zij nu doet, hè? Gewoon even niks.”

Collega Rob Goossens: “Ja, en tegelijkertijd lees je tussen de regels door dat er wel degelijk iets is gebeurd, want hij zegt dat er niks is gebeurd en zij zegt: ‘Wat hij erover te vertellen heeft klopt in elk geval niet.’ Het is hoe dan ook een heel pijnlijk verhaal en ik ben bang dat ze gelijk heeft dat we inderdaad hier nog wel meer over gaan horen uiteindelijk.”

Huisarts

Het juicekanaal Juice Channel, dat dit incident als eerste naar buiten bracht, stelt dat Elianne bewijs aan het verzamelen is. “Inmiddels hebben wij nog een andere bron gesproken. Die geeft aan dat Elianne naast de blauwe plekken die ze heeft opgelopen vandaag ook nog langs de huisarts is geweest.”

En dat kan volgens het kanaal eventueel gevoegd worden bij een aangifte, als het al zover komt…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u Thomas Berge adviseren om een tv-interview te geven?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen