Thomas Berge opgewacht door cameraploeg in Beesd: ‘Ik zeg niks’

Thomas Berge is zich een hoedje geschrokken. Hij werd gisterenavond bij een regulier optreden in de provincie opeens opgewacht door een cameraploeg van SBS 6. “Ik zeg niks!”

Thomas Berge © SBS

Eigenlijk is hij een beetje de blonde Douwe Bob: de 34-jarige volkszanger Thomas Berge. Overal heeft hij gezinnen met kinderen rondlopen. Nou ja, dat is natuurlijk een beetje gechargeerd, maar heel chic is zijn privésituatie niet bepaald. Hij heeft deze lente voor de tweede keer een gezin met jonge kinderen verlaten. “Misschien is hij wel gay“, klonk het.

In de luwte

Thomas heeft nu anderhalve maand lang de pers vermeden, maar op een gegeven moment wordt dat moeilijk. Showkenner Bart Ettekoven: “Hij is inderdaad onder de radar verdwenen toen half maart bekend werd dat hij en zijn Elianne na drie jaar uit elkaar zijn gegaan, eigenlijk pas na de geboorte van hun tweede kindje.”

Hij vervolgt in Shownieuws: “Het was een heel verdrietige scheiding, die toch wel het nodige teweegbracht in showbizzland. Thomas wist natuurlijk ook: er komt natuurlijk een moment dat ik weer voor een tv-camera moet verschijnen, dus hij was weer een beetje in de luwte.”

Marbella

Heeft Thomas helemaal niet opgetreden? “Hij is nog wel op een gegeven moment in Marbella gespot voor een optreden, maar hij wist: de kans dat daar een Nederlandse televisieploeg op me af komt of me op staat te wachten is redelijk klein, maar vanavond was het zo ver. Hij trad op in Beesd, op een muziekgala en daar, en daar moest hij er toch aan geloven.”

Een collega van Bart heeft hem te grazen genomen. “We stonden daar met onze camera en vroegen hem dus hoe het ermee gaat, zo anderhalve maand na die pijnlijke breuk. Het gerucht ging dat hij al vreemd ging tijdens die relatie, dat heeft hij altijd ontkend, en na die breuk kwamen er geruchten dat hij al heel snel een nieuwe relatie had.”

‘Je rela…’

Verslaggever Thom Goderie vraagt eerst naar wat saaie ditjes en datjes. Dan: “Twee weken geleden is je rela…”

Thomas: “Daar ga ik het niet over hebben vandaag.”

Thom: “Waarom niet?”

Thomas: “Uit respect voor de situatie. Voor alles.”

Gaat het wel goed? “Het gaat, het gaat goed, ja. Elke dag iets beter eigenlijk. Ja, ja…”

En geniet hij weer van het optreden? “Ik ben echt aan het genieten waar. Het is fijn, heel fijn, om m’n publiek weer te zien en heel veel steun te krijgen. Het is lekker en heel fijn.”

Vertrouw je niet

Het eerste liedje dat Thomas in Beesd zong was Ik Vertrouw Je Niet Meer. “Dat is natuurlijk wel opvallend na alles wat er de afgelopen tijd is gebeurd. Maar hij lost het goed op, hij geeft antwoord en loopt niet weg. Hij had ook kunnen zeggen: ‘Ik ben niet beschikbaar voor interviews’, dus hij gaat de confrontatie aan met onze Thom en dat is prima.”

Wat vindt Bart ervan dat de zanger niets wil zeggen? “Hij laat niet het achterste tong zien en dat begrijp ik ook wel, ook uit respect voor haar. Hij heeft volgens mij ook wel van haar gevraagd om er niet te veel over te zeggen in de media, dus dan moet hij zelf natuurlijk ook niet te pas en te onpas overal wat gaan vertellen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Thomas Berge interessant genoeg om er een cameraploeg op af te sturen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen