Thomas Berge ontkent slaan ex: ‘Maar wat deed politie daar dan?’

Thomas Berge ontkent dat hij zijn ex-vriendin Elianne Zweipfenning, tevens de moeder van twee van zijn kinderen, heeft geslagen. “Maar er is wel degelijk politie aan te pas gekomen.”

Elianne en Thomas Berge © Youtube

Het rommelt al een tijdje in het privéleven van Thomas Berge vanwege de geruchtmakende breuk met Elianne Zweipfenning. Het is al de tweede keer dat hij een gezin met jonge kinderen in de steek laat en iemand als Ronald Molendijk vindt dat walgelijk. Toch schijnt die ex-vriendin wel een vreselijke meid te zijn, meent Yvonne Coldeweijer.

Spullen ophalen

Hoe dan ook: de verstandhouding tussen Thomas en Elianne is erg slecht. Zij heeft er vlak na hun breuk ook op gezinspeeld dat hij zou zijn vreemdgegaan. En gisterenavond verschenen er ineens schokkende verhalen op twee juicekanalen, namelijk Juice Channel en Reality FBI. Dat laatste kanaal heeft de bewuste berichten verwijderd.

De publicaties van Juice Channel staan nog steeds online en beschrijven een zeer heftige gebeurtenis in de privésfeer. “Elianne was vandaag aanwezig op het event van Friends Of The Brands. Ze was in de buurt van het huis van Chiel (de echte naam van Thomas, red.) en wilde graag de laatste spullen ophalen van haar en de kinderen.”

Dezelfde kleding

Wat had Elianne dan voor spullen nodig? Kleren van de kinderen. “Want ze lopen namelijk al weken in dezelfde kleding rond, omdat Chiel moeilijk doet. Chiel heeft waarschijnlijk op de camera’s gezien dat Elianne in het huis was en is toen meteen die kant opgekomen. Hij is toen hij binnenkwam begonnen met kleren op haar te gooien.”

Juice Channel meldt dat het daarna tot een handgemeen is gekomen. Dat zou natuurlijk heel ernstig zijn, maar het is vooralsnog onbevestigd en onbewezen. “Elianne is toen het huis uitgerend en heeft meteen de politie gebeld. Die is ook ter plaatse gekomen. Of Elianne ook aangifte tegen Chiel heeft gedaan is op dit moment niet duidelijk.”

Thomas ontkent

Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds meldt nu dat Thomas deze berichtgeving ontkent. “Ja, het nieuwste gerucht is dat het tot een handgemeen zou zijn gekomen tussen hem en zijn ex. Dat is toch wel heel erg pijnlijk als dat het geval zou zijn. Het wordt ontkend. Ik heb gesproken met de manager van Thomas”, zegt hij in de podcast Strikt Privé.

Wat zegt die manager? “Hij belde en maakt zich erg zorgen over de berichtgeving die er is op de juicekanalen. Hij zegt: ‘Hij is nu te verdrietig om te vertellen wat er wel gebeurd is’, maar wat we wel weten is dat er wel degelijk politie aan te pas gekomen is. Nou ja, die komen niet zomaar, dus er zal inderdaad wat zijn.”

Smet op imago

Het is niet duidelijk waarom er volgens Thomas dan politie aan te pas is gekomen. Dat kan hij volgens Evert beter maar zo snel mogelijk vertellen. “Ik hoop dat Thomas nog een keer zijn verhaal gaat doen, want hij ligt toch al een tijdje onder vuur en hij speelt een heel onsympathieke rol door een gezinnetje met een heel klein baby’tje achter zich te laten.”

De Privé-baas vervolgt: “Hij heeft zich er nog niet over geuit, maar het is wel een smet op zijn imago van ideale schoonzoon en aardige gozer. Daar moet hij toch wel wat aan doen.”

Elianne zwijgt

Wat zegt zijn ex Elianne dan? Co-host Jordi Versteegden, sterverslaggever van De Telegraaf, vertelt: “We hebben uiteraard ook Elianne, zijn ex, om een reactie gevraagd, maar zij laat nog niks van zich horen. Zij moeten het vooral met z’n tweeën gaan oplossen, maar dat er politie aan te pas is gekomen zegt toch dat het wel heftig is, lijkt me.

Evert: “Geen goed teken.”

Thomas krijgt op zijn Instagram-pagina hele felle en negatieve reacties, maar die worden razendsnel verwijderd.

Update 14.15 uur

Thomas laat aan RTL Boulevard weten: “Ik ben diep geschokt en bedroefd door de onterechte aantijging van mishandeling op enkele juicekanalen. Ik heb mijn ex nog nooit geslagen en ik zal dit ook nooit doen, wat ze ook over mij zegt. Ze is de moeder van mijn kinderen.”

RTL Boulevard twijfelt ernstig aan die verklaring. De showrubriek is naar eigen zeggen in contact met ’twee bronnen dichtbij Elianne’. “Zij bevestigen eveneens dat het verhaal op Juice Channel klopt.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Thomas Berge beter zo snel mogelijk met een reactie moet komen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen