Tegenvaller voor Gordon-soap? ‘Heel lastig om personeel te krijgen’

Een flinke tegenvaller voor de nieuwe reallifesoap over Gordon: er is volgens Tina Nijkamp niet genoeg personeel te vinden om de proefopnames te draaien. “Iedereen is druk.”

Gordon Beeld: William Rutten

John van den Heuvel hoopt met zijn tv-productiebedrijf een reallifesoap over Gordon te slijten aan het SBS 6 van John de Mol. Het lijkt erop dat de zender daadwerkelijk geïnteresseerd is, maar er is nog geen knoop over doorgehakt. Momenteel worden er nog steeds proefopnames gemaakt, maar volgens Tina Nijkamp zit er een kink in de kabel.

Geen personeel

Volgens Tina is er sprake van productionele problemen. “Er is nieuws over Gordon, want toch een tegenvaller. Zoals we weten is hij bezig met het filmen voor zijn realitysoap en die soap zou in oktober van start moeten gaan op SBS 6, maar er gaan nu toch diverse geruchten dat het heel moeilijk is om personeel te filmen voor het draaien van die soap.”

Hoezo dan? Ze vervolgt in Tina’s TV Update: “Dat komt ook natuurlijk omdat het heel druk is met realitysoaps en er zijn natuurlijk ook maar zoveel mensen in gespecialiseerd om dit te draaien. We hebben natuurlijk de Meilandjes, de Augurkenkoning, de Bauers, Gerard Joling is bezig met een realitysoap. Er worden nu dus heel veel realitysoaps gedraaid.”

Nog niet zeker

De soap over Peter Gillis loopt ook nog altijd. “Het schijnt dus heel moeilijk te zijn om personeel voor die realitysoap van Gordon te vinden en daarom is het nog niet zeker dat die realitysoap er komt. In ieder geval al niet vanaf oktober, omdat het wellicht wat langer de tijd nodig heeft om te draaien.”

Dat is volgens Tina ’toch wel een forse tegenvaller’ voor Gordon. “En toch ook wel goed nieuws wellicht voor Gerard Joling, want ik denk wel dat het belangrijk is dat je tussen Gerard en Gordon de eerste bent die dan op televisie is. Dan sta je meteen 10-0 voor (…) en het zal toch wel een kijkcijferstrijd worden.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zit u te wachten op een soap over Gordon?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen