Story zet privéfoto Linda de Mol groot op cover: ‘Ik reageer niet’

Linda de Mol staat deze week groot op de cover van Story. We zien haar in de kiosk liggen terwijl ze samen met Jeroen Rietbergen de hond uitlaat. “Ze laat hem nooit meer los!”

Linda de Mol © SBS 6

Het blijft voor veel mensen ongelooflijk twijfelachtig dat Linda de Mol, een vrouw die jarenlang aan de top stond van de televisiewereld, gewoon bij haar geliefde Jeroen Rietbergen is gebleven. Hij bekende twee jaar geleden zich te hebben misdragen als bandleider van The Voice of Holland en bovendien besloot het OM hem te vervolgen voor verkrachting.

Nooit meer los

Linda heeft er lak aan: zij is gek op Jeroen en blijft dat ook, wat het gerenommeerde medium Marion Berendsen ook zegt. Zij riep onlangs: “Ze zijn samen, maar het voelt niet denderend. Ze zijn niet sterk samen. De heftige verliefdheid die ze eerst nog wel voelden, lijkt nu heel matig. Het is oppervlakkig geworden. Ze is niet gelukkig met hem.”

Nou, daar is op de nieuwste paparazzifoto’s van Story niets van te merken. We zien Linda deze week op de cover (zie onderstaand) staan terwijl ze met Jeroen de hond uitlaat. Ze lopen innig verstrengeld door het gras. “Seksschandaal legde bom onder hun relatie, maar Linda de Mol laat grote liefde Jeroen nu nooit meer los”, staat erbij.

Kritische reacties

De coverfoto van Story leidt tot gemengde reacties onder lezers van het blad. “Fijn om met zo’n goorlap te leven, BAH!!!”, zegt ene Serina.

Marian zegt: “Het is aan Linda, maar ze is geen anoniem burger dus ze heeft wel een voorbeeldfunctie. Dus als zij accepteert dat mensen anders naar haar gaan kijken, fine.”

Lotka is milder: “Blij voor Linda en Jeroen.”

Geen reactie

Wat vindt Linda ervan dat ze tijdens zo’n intiem privémoment is gefotografeerd door Story en dat ze nu gewoon in de kiosk ligt? “RTL Boulevard heeft het management van Linda gevraagd om een reactie, maar dat laat weten geen uitspraken te doen over privézaken”, meldt de showrubriek.

Linda en Jeroen stonden in november ook al op de Story-cover; toen werden ze gespot bij de Sligro en zagen ze er heel chagrijnig uit. Vorig jaar zomer betrapte het blad Jeroen bij een banketbakkerij in Bussum, waar hij naar buiten liep met allerlei stokbroden; zij werd vervolgens betrapt toen ze een Naardens hotel uit kwam lopen met Erland Galjaard.

Story-cover

De cover van Story:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat de Story dit kan maken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen