Soundos El Ahmadi slaat keihard terug naar Gijp: ‘Je bent SUKKEL’

Soundos El Ahmadi slaat keihard terug naar René van der Gijp nu de mannen van Vandaag Inside haar alwéér te grazen hebben genomen. “Ik vind mezelf heel erg leuk SUKKEL.”

Soundos El Ahmadi en René van der Gijp © NPO, SBS

Een aantal BN’ers is consequent al jaren de klos bij de mannen van Vandaag Inside, denk bijvoorbeeld aan Gordon, Tim Hofman, Rachel Hazes en Lee Towers. Ook Soundos El Ahmadi hoort erbij: herhaaldelijk laten de heren blijken haar absolúút niet grappig te vinden. En ook deze week kwam ze weer voorbij in de show, begeleid door een flinke sneer.

Niet gezellig

Wilfred Genee weet het handig uit te lokken. Hij vroeg aan Raymond Mens, die de avond ervoor te gast was in Sophie & Jeroen: “Met Soundos El Ahmadi had ik het ook niet zo gezellig, toch, had ik de indruk?”

Raymond daarop: “Nee, dat viel ook zwaar tegen. Haha. Ik moet wel zeggen dat zij daar geloof ik aan tafel zat als tafeldame en dan mag je wat mij betreft ook als ik iets vertel zeggen: ‘Ik vind het onzin’, of: ‘Ik ben het er niet mee eens’, en daar reageer ik dan op, dus dat vond ik niet zo erg.”

Totaal niet leuk

Dan breekt Johan Derksen in om zijn sneer uit te delen. “Maar die mevrouw is totaal niet leuk, hè?”

René van der Gijp: “Dat vindt ze zelf overigens wel hoor.”

Johan: “Ja, maar ik heb haar wel eens gezien in een optreden en ik kan er nog niet om glimlachen. Dan zit ze daar de show te stelen, hè?”

Raymond: “Het enige wat ik heb is dan: als je mij een vraag stelt, ben je dan benieuwd naar het antwoord of wil je voor jezelf horen? En zij wilde vooral zichzelf horen, denk ik.”

Soundos slaat terug

Soundos laat het er niet bij zitten en slaat keihard terug. “Ben vaak bij VI geweest zonder fysiek aanwezig te zijn 😂😂😂”, schrijft ze op Instagram.

Ze vervolgt: “Van de Gijp (bedoelt Van der Gijp, red.) die zegt dat ik mezelf heel erg leuk vind. Stel je voor dat een vrouw van zichzelf houdt. 😂 Plus: ik heb met één show bijna 60.000 kaarten verkocht, dus niet alleen IK VIND MEZELF HEEL ERG LEUK, SUKKEL.”

Instagram

De post van Soundos:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen