Ronald Molendijk straft Tina Nijkamp na Theo-kritiek: ‘Echt onzin’

Ronald Molendijk vindt dat Tina Nijkamp veel te streng oordeelt over Theo Maassen, die wordt beschuldigd van huiselijk geweld. “Het is gewoon onzin. Hij is helemaal niks verplicht.”

Ronald Molendijk, Theo Maassen en Tina Nijkamp © SBS, NPO, RTL

Een duidelijker signaal kan de kijker niet geven: de nieuwe programmaserie van Theo Maassen is afgelopen zaterdag van start gegaan met een bizar aantal van 1,3 miljoen wegzappers. Volgens kijkcijferautoriteit Tina Nijkamp is het logisch dat zo weinig mensen wilden kijken, omdat zij er zelf ook moeite mee heeft gezien de verwijten aan zijn adres.

Naar Theo kijken

Tina kan alleen maar aan de beschuldigingen denken, zegt ze ook in Shownieuws. “Zelf kan ik er heel moeilijk naar kijken, naar deze serie. Ik heb een gedeelte wel gezien uit nieuwsgierigheid, maar ik houd het hierbij. Ik ga zeker niet verder kijken, want ik blijf de hele tijd toch kijken naar Theo op een heel andere manier.”

Ze kan het naar eigen zeggen niet helpen. “Daar kan ik gewoon niks aan doen. Ik weet dat hij niet is veroordeeld, maar zolang hij niet in de openbaarheid een reactie geeft, denk ik dat heel veel mensen met mij toch heel anders naar hem kijken dan voorheen en alles in een ander licht zien.”

‘Echt onzin’

Ronald Molendijk, bekend om zijn politiek incorrecte meningen, vindt dat belachelijk van Tina. Hij durft zelfs te beweren dat er helemaal niks gebeurd is. “Nou, echt onzin. Hij is inderdaad niet veroordeeld, er is ook helemaal niks gebeurd, dus hoezo moet die man dan een reactie geven? Dat vind ik echt raar.”

Presentatrice Airen Mylene: “Zij geeft gewoon aan dat zij er anders naar kijkt zolang hij geen reactie heeft gegeven.”

Ronald: “En ik zeg dat ik dat onzin vind.”

Stom programma

Volgens Ronald heeft Theo er vooral last van dat dat nieuwe programma over Duitsland erg saai is. “Hij is helemaal niks verplicht en het is trouwens ook een heel stom programma, want er is in heel Duitsland helemaal geen humor. Dan kun je heel lang zoeken.”

BnnVara zendt dit programma gewoon uit omdat zij mensen dat de beschuldigingen van huiselijk geweld een privézaak zijn. Ronald: “Dat is toch ook gewoon zo?”

P. Diddy

Het is logisch dat Theo zwijgt, vindt Ronald. “Iemand zegt dat er iets is gebeurd en alle mensen waar het over gaat zeggen van: ‘Nou, wij zeggen er niks over.’ Zolang er geen veroordeling is…”

Fotograaf William Rutten vindt dat je zo’n ontkenning niet zomaar hoeft te geloven. “Kijk naar P. Diddy! Die zei ook dat er niks was gebeurd!”

Airen: “Exact.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat we Theo Maassen op zijn bruine ogen moeten geloven zolang hij niet veroordeeld is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen