Rob Goossens hield zich tijdje in over Gordon: ‘Maar nu niet meer’

Rob Goossens heeft zich een tijdje ingehouden over Gordon, maar dat doet de sterdeskundige van RTL Boulevard niet langer. “Ik had op een bepaalde manier medelijden met hem.”

Rob Goossens en Gordon © RTL

RTL Boulevard geldt niet bepaald als het brutaalste showmedium van Nederland, maar zelfs dat programma heeft een aantal boycots aan zijn broek hangen. Zo wil Rachel Hazes niet meer met hen praten omdat Rob Goossens ooit heeft geroepen dat ze met André’s lijk loopt te zeulen en is Gordon woest op Aran Bade omdat hij hem labiel heeft genoemd.

Medelijden met Gordon

Gordon zal naast Aran ook een hekel hebben aan de kritische mening van Rob. Toch houdt hij soms wel rekening met de gevoelens van zijn ‘onderwerp’, vertelt hij in de Libelle. “Dat probeer ik altijd.”

Hij vervolgt: “Als ik weet dat iemand er echt slecht van slaapt als ik iets vertel, terwijl de Boulevard-kijker het waarschijnlijk niet eens hoort omdat-ie in een pan hutspot staat te roeren, houd ik mijn mond. Met Gordon had ik het lastig, want ik mag hem graag en heb op een bepaalde manier medelijden met hem.”

‘Dat doe ik niet meer’

Rob vond het aanvankelijk wel vervelend dat Gordon er zo mee zat als hij iets kritisch zei, waardoor hij zichzelf eigenlijk een soort van censureerde. “Gordon kan ontzettend slecht tegen kritiek waardoor ik in het begin weleens dingen inslikte. Ik wilde niet dat hij dagen ziek was van een opmerking die ik net zo goed niet had kunnen maken.”

En daarom was Rob een tijdje behoorlijk gematigd over Goor. “Maar toen ik vervolgens wél een keer wat zei, kreeg ik alsnog de volle laag. Bij hem heeft het blijkbaar geen zin me in te houden, dus dat doe ik niet meer.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gaat u in elk geval één aflevering kijken van de Gordon-soap?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen