Renze Klamer verrot gescholden door fans Jamal Ben Saddik: ‘L*l!’

Renze Klamer wordt naar eigen zeggen he-le-maal verrot gescholden door aanhangers van de Marokkaans-Belgische kickbokser Jamal Ben Saddik. “Fijne fans heeft die Jamal…”

Renze Klamer en Jamal Ben Saddik © RTL

Jamal Ben Saddik maakte begin maart, na een wedstrijd in de GelreDome, een trappende beweging richting collega-bokser Rick Verhoeven. Hij is nu voor zes maanden geschort en is daar woest over. Sterker nog: de bekende bokser overweegt om te vertrekken bij kickboksorganisatie Glory. Eergisteren vertelde hij erover in de talkshow Renze.

Kruisverhoor

Nu is Jamal ook boos over het interview door gastheer Renze Klamer. “Het gesprek, bedoeld voor wederhoor en open communicatie werd een kruisverhoor, hierdoor kon ik mijn verhaal niet goed doen”, klaagt hij op Instagram. “Daarom doe ik hierbij alsnog mijn verhaal.”

De strafmaat is ‘buitenproportioneel’ voor wat er gebeurde, aldus Jamal. “Eeen schijnbeweging zonder de intentie om iemand te raken. Op de beelden die gisteren door Glory niet in de uitzending mochten worden uitgezonden is duidelijk te zien wat voorafging aan de trap en wat daarna allemaal gebeurde.”

Uitgescholden

De fans van Jamal gaan ondertussen he-le-maal los op Renze. De presentator deelt een screenshot van de vreselijke verwensingen die hij naar zijn hoofd krijgt en schrijft daarbij: “Fijne fans heeft die Jamal… Hele dag al erg constructieve feedback in m’n inbox.”

Het gaat dan om reacties als: “Vuile smerige bloedzuiger dan je bent, en maar doorvragen en maar niks willen geloven, lastpak bah. Je had die vragen zo aan mij moeten stellen. En vooral doorgaan, lafbek. T*fushond bah gewoon flinke tikken heb je nodig. Wat een vragen, wat een irritante hond ben jij!”

Fragment

Jamal bij Renze:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen