Raymond Mens vreesde na drama Dieuwertje ook voor amputatie

Raymond Mens vreesde na het moedige interview van Dieuwertje Blok over haar aanstaande neusamputatie óók voor zo’n ingrijpend drama. “Dan denk ik: het zal je maar gebeuren.”

Raymond Mens en Wilfred Genee © SBS 6

Vandaag Inside-ster Raymond Mens is al regelmatig openhartig geweest over enkele problemen die hij heeft, waaronder hypochondrie. Het belemmert hem in het dagelijks leven, omdat hij daar soms ontzettend over kan malen. Het interview met Dieuwertje Blok over haar aanstaande neusamputatie heeft hem ook behoorlijk van zijn stuk gebracht.

Hypochondrie

Is het eigenlijk wel leuk om Raymond Mens te zijn? Collega Wilfred Genee vraagt het hem in de rubriek In De Wandelgangen. Daarop antwoordt de Amerikakenner: “Ja, het is best leuk, ja.”

Wel kampt hij dus met een serieuze vorm van hypochondrie. “Het is wel waar, ja, maar ik denk altijd: zo heeft iedereen dat. Ik weet ook niet wat jij denkt als je ’s nachts of ’s avonds in je bed ligt, maar dan maak je je ook misschien over dingen zorgen.”

Wilfred: “Nee, ik ga lekker slapen.”

Neusamputatie

Raymond staat daar anders in. “O, dat heb ik niet. Ik ga dan wel lopen malen, maar zo heeft iedereen wel wat. Ik had bijvoorbeeld een stukje meegenomen van een country-artiest die een beroerte heeft gehad. Ik kan ook door de stad lopen en denken van: wat fijn dat ik dat dus niet heb. Dan denk ik: ik ben blij dat ik nog kan lopen en nadenken.”

Maar als hij een klein pijntje voelt dan verandert álles. “Ja, dan denk ik wel: nu ben ik aan de beurt, ja. Ik heb een week aan m’n neus lopen voelen omdat Dieuwertje Blok dat nieuws had. Ja, dan denk ik van: het zal je maar gebeuren. Maar op een gegeven moment gaat het weer weg en heb je weer wat anders.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen