Probeert Carlo Boszhard slechte kaartverkoop te verbloemen?

Carlo Boszhard trekt last minute de stekker uit het Make Up Your Mind-evenement in de Ziggo Dome. Zelf heeft hij het over ‘productionele redenen’, maar is hij wel helemaal eerlijk?

Carlo Boszhard © RTL

Het is een trend: steeds meer BN’ers organiseren avonden in concerthallen om een leuk zakcentje bij te verdienen. Zo staat Fred van Leer met het hysterische Fred & Friends in Ahoy, viert Kees Tol zijn verjaardag in AFAS Live, duikt Chantal Janzen overal op in een pyjama en komt Patty Brard met een grote pantershow in de Ziggo Dome. 

Stekker eruit

Dat kan ik ook, dacht Carlo Boszhard. Hij kondigde dik twee maanden geleden een Make Up Your Mind-concert aan in de Ziggo Dome, en dat zou medio volgende maand al plaatsvinden. Maar gisteren trok hij daar opeens de stekker uit, terwijl de voorbereidingen natuurlijk al in volle gang waren. Het officiële excuus? ‘Productionele redenen.’

Het zegt echter genoeg dat kaartkopers hun geld terug krijgen en dat het evenement niet wordt verplaatst. Naar een nieuwe datum wordt ‘op dit moment druk gezocht’, klinkt het desalniettemin. “Wij kunnen de bezoekers op dit moment niet bieden wat we ze willen bieden.”

Tina sceptisch

Tv-autoriteit Tina Nijkamp vindt het een vreemd verhaal. “Welke productionele redenen zouden dat zijn? Ben ik benieuwd naar. Artiesten die zijn afgehaakt? Zaal toch niet beschikbaar?”, vraagt ze zich af op haar analysekanaal.

Vervolgens stroomt haar inbox vol met mensen die denken dat er gewoon niet genoeg kaartjes zijn verkocht. Tina: “Of te weinig kaarten verkocht. Zou ook kunnen, maar waarom dat niet zeggen dan? Datum zo begin zomer, 22 juni, is misschien ook niet zo ideaal.”

Wat zegt Luuk?

Luuk Ikink hint er in RTL Boulevard ook op dat Carlo misschien niet helemaal eerlijk is. “Iedereen denkt dan meteen: zijn er wel genoeg kaarten verkocht? Daar willen ze dus niets over zeggen, over wat dan die productionele redenen zijn. Ze houden het een beetje vaag.”

“Maar goed, er komt een nieuwe datum zeggen ze, dus dat wachten we maar af.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Carlo Boszhard cancelt Ziggo-evenement Make Up Your Mind. Wat denkt u?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen