Olcay Gulsen en Ruud de Wild niet bevriend met elkaar: ‘Door hem’

Olcay Gulsen en Ruud de Wild zijn na hun relatiebreuk niet verder gegaan als vrienden. De reden? Hij wil dat niet, zegt de onderneemster. “We hebben geen normaal contact met elkaar.”

Ruud de Wild en Olcay Gulsen © PowNed

De reallifesoap van Olcay Gulsen en Ruud de Wild was volgens critici tenenkrommend saai. Het zag er voor de kijker allemaal heel onnatuurlijk uit en niet veel later bleek waarom: de twee pasten eigenlijk totaal niet bij elkaar. Zij initieerde een relatiebreuk en daarna is het eigenlijk nooit meer goedgekomen tussen de twee. Er is sprake van een grote stilte.

Are you kidding me?

Olcay denkt dat Ruud het moeilijk vindt dat ze niet meer verder wilde. “Het kwam wel iets meer vanuit mij, maar dat komt denk ik doordat ik een stuk jonger ben dan Ruud. Ik zit gewoon niet in een fase van mijn leven dat ik ergens voor wil settelen”, vertelt ze in de Vrouw.

Ruud is ondanks zijn imago eigenlijk een heel burgerlijke man. “Ik wil niet in januari al mijn juli-vakantie plannen, daar krijg ik jeuk van. Het waren veel van dit soort kinderachtige dingen, waarvan ik bij mezelf dacht: are you kidding me, waarom ben jij zo?”

Eigen geluk

Zelf is Olcay te spontaan om met zo iemand te leven. “Ik wil het maximale uit mijn leven halen, en dan moet je ook voor je eigen geluk durven gaan.”

Praten de twee nog met elkaar? “We zijn op dit moment geen vrienden. Ruud vindt dat een beetje lastig, maar ik hoop dat we straks in een fase komen waarin we wel weer normaal contact met elkaar hebben. Ik heb namelijk het idee dat we eigenlijk veel betere vrienden zijn dan geliefden.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Mag Olcay Gulsen vaker aanschuiven in Vandaag Inside?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen