Mr. Frank Visser vraagt media om rust na overlijden vrouw: ’Sterkte’

Mr. Frank Visser vraagt de media om rust na het overlijden van zijn vrouw. De 72-jarige televisierechter heeft het nieuws bevestigd via zijn werkgever Talpa. “Wij wensen hem veel sterkte.”

Frank Visser © Wessel de Groot

SBS 6-ster Frank Visser was vorig jaar alweer 45 jaar getrouwd met zijn grote liefde Margot. Hij bracht toen ook een boek uit over hoe zij was getroffen door de ziekte van Alzheimer. “Wat had ik graag gewild dat ik degene was die door deze ziekte was getroffen. Maar het lot had anders besloten. Mijn liefste vrouw Margot was het slachtoffer.”

Hartverscheurend

Zijn vrouw woonde toen al niet meer thuis, maar in een tehuis dat gespecialiseerd is in dementiezorg, aldus Televizier toentertijd. “Volgens mr. Visser was het afscheid hartverscheurend.”

De tv-rechter mocht een paar nachten blijven slapen zodat ze samen waren in het nieuwe bed. “Maar toen kwam het afscheid. Na meer dan veertig jaar huwelijk. Ze snapte het niet. Het bed is toch groot genoeg voor ons tweeën!”

Verdrietig nieuws

Nu heeft Frank Visser opnieuw afscheid moeten nemen. “Heel verdrietig nieuws. Zijn echtgenote Margot is overleden. Daar heeft Frank Visser totaal geen mededeling over gedaan. Wij kwamen erachter en het is bevestigd door Talpa”, vertelt Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds in de nieuwste Shownieuws.

“Hij heeft er een heel mooi boek over geschreven, over zijn vrouw die aan Alzheimer leed. In dat boek, Met Vallen en Opstaan, vertelt hij hoe het is om te leven met iemand met Alzheimer. Hij vraagt om rust. Wanneer zij is overleden is verder ook helemaal niet bekendgemaakt. Hij heeft het bevestigd en wij wensen hem heel veel sterkte.”

Felicitaties

Toevallig verscheen er afgelopen week in de media nog een artikel met de kop ‘Dit is de vrouw van Frank Visser’, waarin een oude Instagram-foto van het echtpaar werd uitgelicht van hun 40-jarige jubileum. Daaronder werden vervolgens flink wat felicitaties geplaatst van mensen die denken dat de televisierechter dat jubileum nu viert.

Mogelijk is het nieuws daarom naar buiten gekomen. Overigens ontving Frank wel veel lieve reacties, zoals: “Prachtige foto van u beiden. Lieve uitstraling heeft uw vrouw!”, en: “Wat bent u samen prachtig!”

Instagram

De bewuste Instagram-foto:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

De vrouw van Frank Visser is overleden

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen