Miljuschka heeft nare ervaring met The Masked Singer: ‘Niet leuk’

Miljuschka Witzenhausen kijkt met ongemak terug op haar deelname aan de RTL 4-show The Masked Singer anderhalf jaar geleden. Ze heeft het niet als iets positiefs ervaren…

Miljuschka Witzenhausen © RTL

Er zijn bijna geen BN’ers meer te vinden die níet in een pak hebben gezeten bij The Masked Singer of Make Up Your Mind. Ook Miljuschka Witzenhausen deed anderhalf jaar geleden mee; ze was toen deelnemer aan eerstgenoemde show en moest in een heksenpak zitten. Hoe blikt ze daar inmiddels op terug? Nou, niet bepaald met blije gevoelens…

Spijt van deelname

Miljuschka vertelt in de Volkskrant dat ze spijt heeft van haar deelname. Als haar wordt gevraagd om te kiezen tussen Sterren op het Doek en The Masked Singer, antwoordt ze: “Ik vond het echt heel stom dat ik er bij The Masked Singer meteen uit lag. Doe dan maar Sterren op het Doek.”

Dat is een leuker programma, aldus Miljuschka. “Hoewel het interview met Özcan Akyol intens was, het ging onder meer over mijn jeugd als het nichtje van Willem Holleeder. Je mag aan het eind een schilderij mee naar huis nemen, dat is leuk.”

Gewoon niet leuk

Wat is er dan mis met The Masked Singer? “Bij The Masked Singer vonden ze me gewoon niet leuk. Ik was een heks en ik droeg een lelijk pak en een lelijk masker. Ik was heel onappetijtelijk om te zien. Schoenmaker, hou je bij je leest, dacht ik later. Ik ben ook geen zanger.”

“Ik zeg het niet om op te scheppen, maar ik krijg veel aanbiedingen van tv-programma’s. Vrijwel altijd zeg ik nee. Aan Wie is de Mol? heb ik wel meegedaan, ja. Ik had het nog nooit gezien, maar ik zat toen midden in een superellendige verbouwing. Philip wilde heel graag dat ik het ging doen, dus toen heb ik maar ja gezegd.”

Lelijke pakken

Kijkcijferautoriteit Tina Nijkamp begrijpt het gevoel van Miljuschka. Zij beklaagt zich er al jaren over dat de pakken in de Nederlandse The Masked Singer zo tegenvallen.

Zij schrijft vandaag op haar Instagram: “Niet alleen ik erger me al jaren aan de niet bepaald mooie pakken van The Masked Singer in Nederland (vergeleken met bijvoorbeeld België en de Verenigde Staten), ook oud-deelnemer Miljuschka Witzenhausen was dus helemaal niet tevreden over haar pak.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen