Meilandjes slaan terug naar Jack van Gelder: ‘Wat moet ik ermee?!’

Martien en Erica Meiland slaan terug naar Jack van Gelder, die absolúút geen fan is van Chateau Meiland. “Het maakt mij allemaal niet uit wat meneer Van Gelder erover zegt!”

Jack van Gelder en Meilandjes © SBS

Jack van Gelder is absoluut geen fan van de programma’s van de Meilandjes. Hij kijkt wél graag naar de soap van Frans Bauer, met wie hij van de week aan tafel zat in de talkshow De Oranjezomer. Daar deelde hij en passant een sneer uit: “Met alle respect voor Meiland, maar dat vind ik toch een beetje toneel.”

‘Word je gek van!’

Wat vinden de Meilandjes van zo’n sneer? Erica zegt in Shownieuws: “Mensen die ons kennen zeggen: ‘Jullie zijn net als op tv’, dus je kunt dat wel zeggen, maar zo’n Jack van Gelder gelooft dat nog niet. Laat hem maar een keer langskomen, dan kan hij het een keer meemaken. Ja, wat moet ik ermee?”

Martien vult aan: “Nee, en ik weet juist hoe het is om toneel te spelen en te acteren, in de Sinterklaas-film ook weer dit jaar. Maar je kunt toch niet een hele dag met een camera achter je aan acteren? Daar word je helemaal gek van.”

Uitgesprokener

Waarom voelt het voor Jack aan alsof de Bauers wél authentiek zijn en de Meilandjes niet? Erica: “Dat komt omdat wij wat uitgesprokener zijn dan de Bauers, denk ik.”

Martien: “Maar joh, dat maakt helemaal niet uit wat die meneer Van Gelder ervan zegt. Ja, wat kan mij het schelen.”

Erica: “Nee joh, wat maakt mij het uit wat Jack van Gelder vindt. Prima.”

‘Is echt zo!’

Bij Shownieuws springen ze in de bres voor de Meilandjes. Presentatrice Dyantha Brooks: “Ik kan me oprecht voorstellen… Want Martien is natuurlijk zó uitgesproken dat je denkt: dat is gespeeld, maar hij is echt zo, toch?”

Bart Ettekoven: “Ja, hij is gewoon zo. Ik heb dat ook heel even gedacht, van: zo uitgesproken kan iemand niet zijn.”

Dyantha: “Ja, zo theatraal.”

Bart: “What you see is what you get. Zij zijn net zo echt op televisie als Frans Bauer.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen