Maxime Meiland pissig na villakritiek Harry Mens: ‘Hoezo te duur?!’

Maxime Meiland is not amused over de kritiek die Harry Mens uit op haar kennelijk onverkoopbare villa in Noordwijk. “Wij hebben het voor hetzelfde bedrag gekocht, dus ‘te duur’?!”

Harry Mens en Maxime Meiland © SBS

Het succes van SBS 6-ster Maxime Meiland stopt natuurlijk als haar ouders ermee ophouden, dus de villa van meer dan twee miljoen euro die ze momenteel bewoont is duidelijk boven haar stand. Immers: als dat tv-salaris wegvalt, waar bekostigt ze dan de maandlasten van? Die woning staat nu dus in de verkoop, maar al langer dan zeven (!) maanden.

Scheurende auto’s

Maxime raakt haar woning in Noordwijk aan de straatstenen niet kwijt. Hoe komt dat toch? Harry Mens, een van de grootste vastgoedexperts in die regio, denkt dat het aan de slechte locatie en te hoge vraagprijs ligt. De realityster woont direct aan een vréselijk drukke weg. In plaats van fluitende vogeltjes hoor je daar scheurende auto’s.

Inmiddels heeft Maxime haar vraagprijs aanzienlijk verlaagd, waardoor ze onvermijdelijk verlies gaat lijden op haar villa. “Kijk, zij kopen huizen als decor voor tv-programma’s”, zegt Harry nu in Shownieuws. “Als je dan een beetje verlies lijdt… Aan de andere kant worden ze zwaar gecompenseerd, dus ik heb geen medelijden.”

‘Hallo goedendag’

Harry’s mening wordt nooit op prijs gesteld door de Meilandjes. Er is geen contact. “Dat ligt niet aan mij hoor. Ik bedoel: ik heb een keer iets verkeerds gezegd over de aankoop van een huis en dat viel niet in goede aarde. Ik bewonder ze wel. Ik kom ze tegen op straat en dan zeg ik: ‘Hallo, goedendag’, verder niet.”

Heeft hij ook geen uitnodiging gekregen om te komen logeren in Chateau Meiland VIPS? “Nee, dat had ik ook niet gewild.”

Maxime reageert

Shownieuws is direct even naar Noordwijk gereden om een reactie te halen bij Maxime en zij gaat helemaal los. “Alsof ik een huis ga kopen omdat het dan leuk is voor tv. Ten eerste: we draaien dit hele jaar geen Chateau Meiland als reality, dus ik bedoel: waar we wonen heeft er helemaal niks mee te maken. Dat moet ook niet je insteek zijn”, briest ze.

En is haar villa inderdaad te duur, zoals Harry zegt? “Wij hebben het voor hetzelfde bedrag ongeveer gekocht, dus ‘te duur’. Ja, ik vind van niet. Ja, het is heel veel geld, maar het is wel Noordwijk. Hier is alles al duur. Wij dachten: laten we maar gewoon iets zakken en kijken of dat iets doet.”

Dubbele kosten

Waarom zakt Maxime met de prijs? “We hebben iets anders dat we willen gaan laten bouwen en dat is nu bijna eindelijk aan het beginnen, dus op een gegeven moment heb je dubbele kosten. Dat is wel een nadeel aan nieuwbouw. Dan wil je op een gegeven moment wel van één last af.”

En zou Harry ooit welkom zijn in pension Code Rosé? “Ik denk niet dat hij welkom is, nee. Ik denk het niet. Nee, na al dit gespuis… Nee, dit komt niet meer goed.”

Aan de Shownieuws-desk zit Leontien van Moorsel in elk geval in team-Harry. “Hij heeft er wel gelijk in. Het is wel een drukke weg.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat de Meilandjes vaak wel erg lichtgeraakt zijn?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen