Maarten van Rossem kraakt Nikkie Plessen af: ‘Echt geen smaak’

Maarten van Rossem vindt het niet bepaald een genot om naar Nikkie Plessen te kijken. De Slimste Mens-ster vindt dat de babbelmevrouw van RTL Boulevard absolúút geen smaak heeft.

Nikkie Plessen en Maarten van Rossem © RTL

Ze houdt al jaren holle praatjes aan de desk van RTL Boulevard: de 39-jarige modemevrouw Nikkie Plessen. Het schijnt dat ze dat vooral doet om een relevant boegbeeld van haar modemerk te blijven, maar veel sjeu geeft ze niet aan het programma. Of ze veel fans heeft? Dat is niet duidelijk, maar Maarten van Rossem hoort daar in elk geval níet bij.

Oei, oei, oei

Maarten zagen we gisteren weer eens mopperen in de RTL 4-show Beste Kijkers, namelijk in een rubriekje waarin een panel van BN’ers een andere BN’er moet becommentariëren, waarna de BN’ers in de studio moeten raden over welke BN’er het gaat. Ook de grote ster van De Slimste Mens is onderdeel van dat panel.

Ditmaal was Nikkie Plessen het lijdend voorwerp. Maarten sneert bij het zien van beelden van haar: “Goede God, alleen al dat leren jasje met die blonde haren. Ook die lippenstift, dat je denkt van: oei, oei, oei, een bloedende wond. Van die leren broeken, dat is verschrikkelijk gewoon.”

Geen smaak

Gijs Rademakers, die naast hem zit, vindt dat Maarten wel heel hard oordeelt. “Sommige mensen vinden dat aantrekkelijk, Maarten.”

Maarten blijft erbij: “Ze hebben geen smaak. Die zonnebril tussen haar boezem vind ik ook niks. Laat ik het dan voorzichtig formuleren: zij heeft niet mijn kledingsmaak.”

Rijk oeuvre

De BN’ers in de studio weten op dat moment nog niet over wie Maarten moppert. Ze moeten het onder meer doen met de hint dat het iemand is met een rijk oeuvre. Als blijkt dat het om Nikkie gaat, roept panellid Frank Evenblij verbaasd uit: “Heeft die een rijk oeuvre?”

En Leonie ter Braak: “Rijk oeuvre?!”

Medepanellid Luuk Ikink verdedigt zijn collega: “Ja, natuurlijk. Zij doet al heel lang Boulevard natuurlijk en ze heeft ook een modebedrijf. Ze is ook ontzaglijk rijk.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Buiten Nikkie Plessen om: is Maarten van Rossem de aangewezen persoon om iets van stijl te vinden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen