Linda de Mol kwetst Gooische Vrouwen-Evert: ‘Ben niet gevraagd’

Linda de Mol zorgt voor teleurstelling bij Leopold Witte, die jarenlang de rol van Lodewijk heeft gespeeld in Gooische Vrouwen. “Ik ben nooit meer gebeld en dat doet pijn.”

Leopold Witte © Gooische Vrouwen

Leopold Witte heeft jarenlang een prominente rol gespeeld in Gooische Vrouwen, maar nu de serie terugkeert op de buis is hij niet meer van de partij en dat vindt hij zelf heel erg jammer. De acteur staat vandaag in de Volkskrant met een groot interview en daarin spreekt er hij zijn ongenoegen over uit dat Linda de Mol of iemand anders hem niet gebeld heeft.

‘Doet me pijn’

Het is niet leuk, vindt Leopold. “Aan Gooische Vrouwen, waarin ik vier seizoenen en twee speelfilms Evert Lodewijkx heb gespeeld, heb ik goede herinneringen. Maar dat is wel nostalgie. En wat me pijn doet, is dat ik nooit ben gebeld met de boodschap dat ik niet hoef mee te doen in de nieuwe serie, die eind dit jaar op televisie komt.”

Tina Nijkamp, oud-zenderbaas van SBS 6, bespreekt deze teleurstelling op haar analysekanaal. Ze vindt het opvallend dat Leopold zo uit de school klapt met zijn teleurstelling. “Oei.”

‘Lijkt me logisch’

Een volger van Tina vindt het echter logisch. “Hij deed vijf seizoenen mee. En bovendien overleed zijn personage in de tweede film. Lijkt me dat het nieuwe seizoen zich daarna afspeelt, dus dan is het toch logisch dat hij niet meedoet?”

Tina daarop: “Zeker. Op zich wel inderdaad, maar blijkbaar zit hij er toch mee.”

Bejaard

Heeft Leopold niet een beetje een punt? Een andere volger vindt van wel: “De vrouwen waren in de laatste film bejaard, woonden in een decadent verzorgingstehuis etc. Ik neem aan dat ze niet verdergaan waar de laatste film eindigde. Martin was daar volgens mij ook dement.”

Tina: “Ook weer waar. 😂😅”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Leopold Witte dit gewoon achter de schermen moet aankaarten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen