Krijgt Valentijn Driessen lucratieve tv-deal? ‘Niemand scoort beter!’

Wordt het niet tijd dat Valentijn Driessen een lucratief tv-contract krijgt van Talpa? Voor een tonnetje of vijf per jaar? Volgens Tina Nijkamp is hij een kijkcijfermagneet. “Hij is de beste!”

Valentijn Driessen © SBS 6

Het is ongelooflijk, maar als het gezicht van Valentijn Driessen in beeld komt, dan ontploffen de kijkcijferkastjes. Waar hij ook verschijnt, of het nou bij Vandaag Inside is of De Oranjezomer: de kijkcijfers schieten de lucht in. Het blijkt volgens tv-autoriteit Tina Nijkamp klip en klaar uit de tv-scores die elke ochtend worden gepubliceerd.

Weer over miljoen

Valentijn zat gisterenavond aan tafel bij Hélène Hendriks in De Oranjezomer en ook dat was weer een gigantisch succes met ditmaal 1,016 miljoen kijkers. Er is volgens Tina geen enkele andere talkshowgast in Nederland die zó stelselmatig goed scoort. “Hij is toch wel altijd goed voor miljoenencijfers. Dat is toch wel heel grappig om te zien.”

Ze vervolgt in haar podcast Tina’s TV Update: “Ook gisteren scoorde het weer meer dan een miljoen kijkers, een miljoen en zestienduizend, en staat op plek drie in de top 25. Ik heb het even uitgezocht, maar Valentijn heeft dus slechts één keer onder de miljoen gescoord en dat was op 26 april: 946.000 kijkers, ook bijna een miljoen overigens.”

‘Ik ken hem niet’

Het is volgens Tina echt uitzonderlijk hoe zeer Valentijn de mensen aanspreekt. “Hij is dus echt by far de best scorende tafelgast voor een talkshow in Nederland. En nou, dat is toch wel een leuke eer.”

“Ik heb hem overigens nog nooit ontmoet. Dat denken mensen, omdat hij natuurlijk ook bij De Telegraaf werkt en ik schrijf een column voor De Telegraaf. Maar ik heb hem nog nooit ontmoet. Ik heb geen idee hoe hij is of ik weet verder niets van Valentijn. Ik heb hem dus nog nooit ontmoet. Wie weet, in de toekomst komt dat nog eens.”

Oude gevoel

Tina vindt overigens ook dat Hélène het weer heel goed doet. “Ik denk toch wel dat Hélène Hendriks weer helemaal dat oude Oranjezomer-gevoel te pakken heeft met Jack van Gelder, die natuurlijk een ontzettende leuke sidekick is ook.”

Estavana Polman zat naast Valentijn. “Zij is een hele ontwapende vrouw. Ik vind het echt jammer dat zij nog steeds geen enkel nieuw programma heeft gekregen na haar Beter Laat Dan Nooit-avontuur. Iedereen dacht trouwens dat Albert Verlinde er zou zitten. Dat was niet zo. Waarschijnlijk was die ziek. Die zit er vanavond geloof ik wel.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Doet SBS 6 er goed aan om Valentijn Driessen exclusief vast te leggen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen