‘Joost Klein hint met T-shirt op tweede deelname aan Songfestival’

Joost Klein laat zich niet interviewen na het bizarre Songfestival-drama, maar dook afgelopen weekend wél op tijdens een of ander festivalletje in Enschede. In een opvallend T-shirt…

Joost Klein © RTL

De 26-jarige Joost Klein verscheen daar in een T-shirt met daarop een aantal finalisten van de talentenjacht American Idol, de Amerikaanse versie van Idols. Waarom droeg hij dat kledingstuk? Is het een statement? Wil hij iets mee zeggen? Of lag dat toevallig in de kast en had hij haast? Het lijkt erop dat er meer achter zit…

Taylor-theorie

Telegraaf-journalist Max van den Broek is vanwege zijn podcast over Wie is de Mol gespecialiseerd in complottheorieën en heeft een hele achterban die met hem meedenkt. Hij heeft een tip ontvangen van een van die ‘molloten’, namelijk ene Bianca, en volgens hen zit er meer achter dat T-shirt.

Max schrijft op Instagram over de Taylor-theorie: “Joost had een shirt aan van American Idol 2006. De winnaar (Taylor Hicks) van dat jaar had het jaar ervoor ook meegedaan en niet gewonnen. Het jaar erna won hij wel. Zal dit betekenen dat hij volgend jaar weer mee zal doen aan het Songfestival? Molloten, never stop molloting. 👍😂”

Oud-finalisten

Rob Goossens, de tv-kenner van RTL Boulevard, heeft er ook zo zijn ideeën over. Hij zegt in de showrubriek: “Als je naar zijn T-shirt kijkt… Dat zijn drie oud-finalisten van American Idol, een groot tv-programma waar ze een heel mooi podium hadden, maar nooit meer wat van gehoord. Dat moet een verwijzing zijn naar het Songfestival.”

Collega Luuk Ikink vraagt het zich af. “Denk je dat en zitten we gewoon continu te zoeken naar verwijzingen die hij maakt? Of doet hij misschien gewoon maar wat?”

Slimmer

Misschien is die Joost gewoon te hoog gegrepen voor ons, lacht Daphne Bunskoek. “Hij wordt steeds slimmer voor ons!”

Luuk: “Ja, een soort mythe is dat. Kan hij het wel volhouden nog?”

Rob: “Het kan best dat hij er niks mee bedoelt en dat wij weten dat hij heel veel dingen doet waar wel betekenis achter zit en dat hij dat grappig vindt.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Nog een keer Joost Klein naar het Eurovisie Songfestival?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen