John de Bever kruipt niet voor Rachel Hazes: ‘Zij is geen vriendin’

John de Bever lijkt zich de massale kritiek van zijn fans tóch aan te trekken. De zanger maakt alsnog duidelijk dat hij niet kruipt voor Rachel Hazes. “Zij is ook geen vriendin van mij.”

John de Bever en Rachel Hazes © Instagram

Het is algemeen bekend dat Rachel Hazes zoveel mogelijk geld probeert te verdienen aan de muzikale erfenis van wijlen André Hazes, maar soms slaat ze daar wel heel erg in door. Laatst begon ze weer allerlei bankbiljetten met daarop het gezicht van André te verkopen. Ze spande daarvoor diverse BN’ers voor haar karretje, waaronder dus John de Bever.

John kruipt niet

John heeft daar ongelooflijk veel kritiek op gehad van zijn fans. “Dit akelige mens doet alles voor publiciteit… John en Kees blijf bij haar uit de buurt!”, luidde een van de vele commentaren. En: “Pffff, wat jammer dit. Fan van jullie, maar deze narcist hoef ik niet in beeld te zien.”

Aanvankelijk reageerde Kees, de man van John, schouderophalend op de kritiek, maar de zanger zelf lijkt het zich toch wel aan te trekken. Hij laat in de nieuwste Weekend echt héél duidelijk blijken dat hij niet kruipt voor Rachel.

Geen vriendin

Op de vraag of Rachel een vriendin is, antwoordt John snoeihard: “Nee, die heb ik twee keer gezien in mijn leven. Bij Holland Zingt Hazes, waar ze me voor uitgenodigd had. En ze is bij mij thuis geweest, wat ik van tevoren niet wist, om het gouden bankbiljet van André Hazes uit te reiken. Maar dan ben je nog geen vriendin hè.”

Het is opvallend hoe fel John zich uitspreekt tegen de professioneel weduwe. “Nee, vrienden zijn natuurlijk wel iets anders, daar heb je al veel mee opgebouwd en meegemaakt.”

Showbizzvriendin

Kees, niet alleen de man van John maar ook zijn manager, voelt de bui al hangen en grijpt in: “Noem haar dan een showbizzvriendin.”

John corrigeert zichzelf snel: “Maar ik vond het wel heel leuk dat ze mij gevraagd had voor Holland Zingt Hazes. Ik ben natuurlijk wel een Hazes-fan. Of ik volgend jaar weer mee mag doen? Ik heb geen flauw idee.”

Niet mee bezig

Nou, reken er na deze tirade maar niet op. En ook daar kan John mee leven. “Als ze me vragen, doe ik mee, en als ze me niet vragen, dan kan het niet. Daar ben ik verder helemaal niet mee bezig. Zo zit ik niet in elkaar.”

“Aan alles komt ooit een einde en wanneer, dat zien we wel.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

John de Bever haalt uit naar Rachel Hazes. Denkt u dat hij hierna nog naar Holland Zingt Hazes mag komen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen