Jacqueline Govaert krijgt veel steun na kritiek op Japans etentje

Jacqueline Govaert krijgt ontzettend veel steun na de felle kritiek die is geuit op haar etentje in een Japans restaurant. “Laat haar zelf weten wat ze doet en waar ze heen gaat!”

Jacqueline Govaert © RTL

Het is volgens Evert Santegoeds een grove schande dat Jacqueline Govaert woensdagavond met haar gezin uit eten is gegaan in Malmö. Ze verblijft in de Zweedse stad omdat ze de nieuwe commentator is van het Eurovisie Songfestival en is daar met haar hele gezin gespot in een Japans restaurant. Belachelijk, vindt de hoofdredacteur van Privé.

Zij aan zij

Jacqueline had op die avond gewoon braaf naar alle repetities moeten gaan kijken, zij aan zij met Cornald Maas, vindt Evert. En dat haar gezin mee is naar Zweden vindt hij ook zwaar overdreven. Ze had gewoon alleen kunnen gaan en dan konden ze volgende week, als mama weer thuis is, met de hele familie uit eten, sneert de bladenmaker.

Evert krijgt nu ongelooflijk veel kritiek over zich heen. “Laat Jacqueline Govaert zelf weten wat ze wil gaan doen en naar toe gaat”, briest Daan op X.

Italiaan

Meneer Sashimi begrijpt helemaal niks van Evert. “Die vrouw moet toch ook eten? En waarom wordt dat ‘Japans’ dertig keer genoemd alsof het wel ok zou zijn als ze bij de Italiaan zat?”

Schrijver Johan Fretz roept sarcastisch: “Walgelijk!”

Ene Dirk-Jan: “Wtf man. Wij gingen vroeger heel vaak mee als m’n vader een week wegging, wat is het probleem?”

Schurfthekel

Mevrouw Rosalie wordt helemaal gek van Evert. “Waarom ik zo’n schurfthekel aan de calvinistische cultuur in dit land heb deel zoveel. Dat uitgangspunt dat je, wanneer iets aan je werk gerelateerd is, nergens plezier in mag hebben of van mag genieten, maar wordt geacht te lijden en af te zien.”

Boudewijn daarop: “Er is echt 0.0 argument waarom haar gezin daar niet zou kunnen of mogen zijn. Calvinistisch? Ik denk eerder azijnpissers…”

Sneuneus

Peter vindt dat Evert zich met zijn eigen zaken moet bemoeien. “Haha, wat is die Santegoeds een sneuneus zeg. Laat Jacqueline Govaert gezellig met haar gezin een hapje doen en bemoei je lekker met je eigen zaken.”

Frey begrijpt niet wanneer Evert dan wel tevreden is. “Wat moet ze dan doen? Een magnetronmaaltijd opwarmen in d’r kamer??”

En Chris tot slot: “Eeuwige komkommertijd.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Evert Santegoeds heeft vandaag vrij genomen, zo tussen Hemelvaart en het weekend. Schandalig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen