Jacqueline Govaert gespot in Japans restaurant: ’Echt schandalig’

Jacqueline Govaert is gisterenavond gespot in een Japans restaurant vlakbij het Songfestival-terrein in het Zweedse Malmö. “Dat is echt een beetje raar. Doe dat volgende week!”

Jacqueline Govaert © SBS 6

De nieuwe Songfestival-commentator Jacqueline Govaert wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Een spion van Shownieuws heeft haar gisterenavond met haar gezin gespot in een Japans restaurant in Malmö. Die heimelijk gemaakte foto werd even later getoond in de showrubriek op SBS 6. Schandalig, zo’n etentje, vindt Evert Santegoeds het.

Bij de Japanner

Evert begrijpt niet dat die vrouw gewoon vrolijk uit eten gaat met haar gezin. “Ik hoop dat ze klaar is voor de tweede halve finale. Ik vraag het me wel af een beetje, want we hebben haar vanavond gespot in een Japans restaurant in Malmö. Met haar hele familie! Die is kennelijk mee naar Zweden”, briest Evert aan de desk.

Belachelijk, vindt hij het. “Mama is een week weg en dan gaan we allemaal mee met mama’s werk. Dat vind ik een beetje raar. Als je dat voor de eerste keer doet, concentreer je lekker daarop en ga niet in een restaurant zitten terwijl de repetities gaande zijn en je dat eigenlijk zou moeten volgen.”

‘Doe dat later!’

Heeft ze ook de repetitie van Joost Klein gemist? “Bij die van Joost kan ze wel geweest zijn, want die was om een uur of zes of half zeven, maar daarna waren er ook nog een hoop en die moet ze straks ook weer becommentariëren en dan ga je niet met je gezin in een Japans restaurant zitten, toch?”

“Dan ga je volgende week lekker met je gezin naar de Japanner als mama weer thuis is, toch?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Jacqueline Govaert gespot in Japans restaurant. Schandalig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen