Het is héél stil rond Wendy van Dijk: ‘Nog lang niet terug op tv’

Het is nog steeds ontzettend stil rond Wendy van Dijk, die haar televisiewerk heeft stilgelegd vanwege de gezondheid van haar dochtertje. “Ze keert voorlopig nog niet terug.”

Wendy van Dijk © William Rutten

Wendy van Dijk legde eind januari per direct al haar tv-werk neer vanwege de gezondheid van haar dochtertje Lizzy. Er is een bloedziekte bij haar geconstateerd en daardoor is zij kwetsbaar. “Dat is de reden dat ik niet kan werken, want dan kom ik gewoon met te veel mensen in aanraking en daarmee breng ik mijn dochter in gevaar”, legde ze eerder uit.

‘Wordt ze gemist?’

We zijn nu vier maanden verder en horen nog weinig van Wendy, merkt Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden op. “Nu is het ook al een tijdje stil rondom Wendy van Dijk. Zij heeft natuurlijk in januari haar werk noodgedwongen neergelegd vanwege de ziekte van haar dochtertje”, vertelt hij in zijn podcast Strikt Privé.

“Dus ik dacht gisteren maar eens bij SBS toch te checken van: ja, hoe gaat het nu? Maar goed, de situatie is dus blijkbaar nog steeds ongewijzigd. Ze gaat nog voorlopig niet terugkeren op televisie. Hoe kijk je daarnaar? Wordt ze gemist?”

Triest verhaal

Privé-baas Evert Santegoeds vindt het vooral heel naar voor Wendy en haar gezin. “Nou ja, het is een triest verhaal natuurlijk dat zij al maanden in de weer is samen met Erland met hun dochter. Die tv-carrière staat wat haar betreft op een laag pitje zo lang als dat nodig is. Verder vind ik het ook niet zo heel kies om daarover te gaan speculeren.”

“Met Wie van de Drie had ze een hit te pakken en die opnames zijn stilgelegd. Zodra zij daartoe weer in staat is – en laten we voor iedereen hopen dat dat heel snel is – dan zal ze dat wel weer gaan oppikken.”

Jordi: “Absoluut. We wensen haar ontzettend veel sterkte en haar hele gezin.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Wie van de Drie verder kan met een andere presentator?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen