‘Hélène Hendriks begint in 2025 als opvolger van Vandaag Inside’

Hélène Hendriks, de grootste vrouwelijke tv-ster van SBS 6, begint in 2025 als opvolger van Vandaag Inside. Althans, dat is de verwachting van Tina Nijkamp. “Zij staat klaar.”

Hélène Hendriks en Johan Derksen © SBS 6

Het contract van de mannen van Vandaag Inside bij SBS 6 loopt in de zomer van 2025 af. Gaan ze hun overeenkomst nóg een keer verlengen of is het daarna wel klaar? Ze hebben zelf al meermaals gezinspeeld op een einde, en ook Tina Nijkamp denkt dat het dan wel klaar is. Volgens de voormalig zenderbaas van SBS 6 staat de opvolger al klaar.

Hélène op plek VI

Tina denkt dat we Hélène Hendriks nu zoveel talkshows zien maken, omdat zij wordt klaargestoomd. “De Oranjezondag zal denk ik wel doorgaan dit najaar. Het is zo dat Hélène Hendriks op die manier een flink aantal talkshowuren kan maken, omdat zij natuurlijk klaarstaat – tenminste, dat zal SBS het liefst willen – voor als die mannen ermee ophouden.”

Ze vervolgt in Tina’s TV Update: “Over al die maanden loopt dat contract af, dan is Johan Derksen ook 77 en dan kan Hélène dat gat mooi gaan overnemen van maandag tot en met vrijdag. Dan helpt zo’n Oranjezondag er wel bij. Dan is zij echt een vast gezicht all year round voor SBS 6. Het zou mij niet verbazen en ik zou het een heel goed idee vinden.”

En Offside dan?

Het werpt wel de vraag op wat er dan gaat gebeuren met Wilfred Genee. Zijn voetbaltalkshow Veronica Offside lijkt namelijk ook geen blijvertje, zeker nu analist Wesley Sneijder de overstap maakt naar Ziggo Sport.

“Ja, dat werpt de vraag op wat dat voor consequenties heeft voor Veronica Offside. Daar is hij wekelijks te gast en we weten dat het met die kijkcijfers helemaal niet goed gaat. Inclusief uitgesteld kijken had de aflevering van vorige week bijvoorbeeld 124 duizend kijkers.”

Utopie

Het lijkt erop dat Wesley zelf ook al voorsorteert op het einde van Offside, aldus Tina. “Nu Wesley daar niet meer mag aanschuiven, gecombineerd met het succes van De Oranjezondag dat het kijkcijfertechnisch heel goed doet, kan denk ik maar één ding betekenen…”

“Het lijkt mij een utopie dat Veronica Offside volgend jaar doorgaat, omdat die sponsor denk ik het liefst bij De Oranjezondag gaat zitten.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Hélène Hendriks over dik een jaar klaar is om Vandaag Inside op te volgen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen