Heftig artikel over Waylon: ‘Huis in verkoop vanwege megaschuld’

Waylon zal zich he-le-maal een hoedje schrikken als hij vandaag de kiosk binnenloopt: de Privé pakt uit met een grote coverstory over zijn vermeende financiële schulden. “In de verkoop!”

Bibi Breijman en Waylon © Instagram

Het gaat volgens weekblad Privé he-le-maal mis met het huishoedboekje van Waylon en zijn geliefde Bibi Breijman. De 44-jarige zanger zou een enórme schuld hebben bij de Belastingdienst en daarom zijn Hilversumse villa in de stille verkoop hebben gezet. Door die woning niet op Funda te zetten hoopte hij volgens Privé om het stil te houden.

Megaschuld

Waylon wil volgens een bron van Privé niet dat alles op straat komt te liggen. “Hij heeft een enorme schuld, het gaat om een bedrag met zes nullen. Op zijn huis zit overwaarde. Om daarvan te profiteren is verkoop onvermijdelijk. Hij moet wel.”

Volgens de bron zette Waylon vóór corona ‘moeiteloos’ zo’n 1 à 2 miljoen euro per jaar om, maar veranderde alles tijdens de pandemie. “Uiteraard heeft hij steun vanuit de regering gekregen, zoals veel mensen, maar die moet je allemaal weer terugbetalen. Als dat deels al is uitgegeven, dan heb je een probleem.”

Voice-schandaal

Een andere grote klap was dat The Voice of Holland stopte. “Als coach verdiende hij een enorm salaris, wat misschien wel het tienvoudige van een gemiddeld jaarsalaris is van iemand die in vaste dienst werkt”, aldus de Privé-bron.

Door het privéschandaal rondom het vreemdgaan van zijn geliefde Bibi kreeg zijn populariteit een knauw en zo werd het van kwaad tot erger, aldus de spion. Niet zo gek ook dat Waylon steeds pleit voor het terugkeren van The Voice en dat hij een rechtszaak aanspande vanwege het afketsen van een onderbroekendeal.

Gat in hand

Een groot probleem dat er bovenop komt? Waylon is volgens de bron een big spender. De recente vakantie van zijn gezin naar Indonesië heeft volgens deze ingewijde zo’n 25 duizend euro gekost.

“Waarschijnlijk heeft zijn boekhouder dit voorjaar aangegeven dat het zo niet langer kan. Dat is dus de oorzaak is van de verkoop van zijn villa.”

Volgens Privé moet de woning zo’n 1,8 miljoen euro opleveren.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Big spender Waylon zit volgens Privé in de financiële problemen. Sneu of eigen schuld dikke bult?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen