Connie Witteman incasseert lelijke sneer: ‘Echt heel aandachtsziek’

Connie Witteman incasseert een behoorlijk lelijke sneer van Harry Mens, de grootste ster van de Nederlandse ochtendtelevisie. “Die vrouw was echt aandachtsziek”, roept hij.

Connie Witteman © SBS

De bijna 80-jarige Harry Mens kijkt terug op een zeer succesvolle carrière, waarin hij veel uiteenlopende dingen heeft gedaan. Van een crematorium tot vastgoed en van een tv-carrière tot het naar Nederland halen van de Italiaanse tenor Luciano Pavarotti. Dat laatste deed Harry in de jaren negentig en dat ging niet bepaald vanzelf.

Net een film

Als Harry in de Story gevraagd wordt hoe hij terugkijkt op de samenwerking met wijlen Hans Breukhoven, die met zijn Free Record Shop-keten de kaartverkoop verzorgde, antwoordt hij: “Ik had dat nooit met Hans moeten doen, maar een professioneel ticketbureau in moeten schakelen. Zij hadden daar een heel systeem voor, Hans niet.”

Hans was toentertijd getrouwd met Connie Witteman, toen nog bekend als Connie Breukhoven. “Hans was een aparte man, met een aparte vrouw. Connie en Hans leken uit een film te komen. Het was net niet echt…”

Aandachtsziek

Het was heel gek om met hen te werken, aldus Harry. “Connie wilde de show stelen naast Pavarotti. We gingen hem in Kopenhagen ophalen en Connie drong zich enorm op, die vrouw was echt aandachtsziek.”

Heeft hij daar niets van gezegd? “Nee, dat moet je bij haar niet doen. Dan krabt ze je de ogen uit.”

Oei, dat werpt toch de vraag op: was Harry vorig jaar mei inderdaad allergisch of had hij net koffie gedronken bij Connie?

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen