Chantal Janzen reageert op blokkade boze Meilandjes: ‘Nou ja…’

RTL 4-ster Chantal Janzen reageert op de blokkade van de Meilandjes. De presentatrice ontkent dat ze zichzelf heeft aangeboden bij hun programma Chateau Meiland VIPS. “Nou ja…”

Chantal Janzen en Erica Meiland © RTL

De Meilandjes hebben het Chantal Janzen en Eva Jinek nooit vergeven dat ze met z’n tweeën zo losgingen op Erica Meiland ten tijde van de pinguïnrel. De realityster had toen iets geroepen over moslims en de islam en dat kwam haar op felle kritiek te staan. Toen Erica te gast was in Jinek, spraken ook gastvrouw Eva en medegast Chantal hun afkeuring uit.

Raar verhaal

Erica stelt nu dat Chantal dit voorjaar graag haar opwachting wilde maken in Chateau Meiland VIPS, maar dat ze dat hebben geblokkeerd. “Chantal wilde bij ons (…) langskomen. Ik had het wel interessant gevonden om er nog eens op terug te komen. Maar Martien en Maxime zijn daar heel zwart-wit in, zij waren er helemaal klaar mee.”

Een raar verhaal, vindt Rob Goossens, omdat Chantal een grote ster is en zij zich niet zomaar aanbiedt bij een of ander BN’er-programma. “Alsof Chantal Janzen dan gaat bellen van: ‘Hallo, mag ik in je programmaatje?’ Dat heeft ze bij ons nooit gedaan in elk geval.”

Chantal reageert

Hoe zit dit nou precies? Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden heeft contact gezocht met Chantal. Zijn collega Evert Santegoeds merkt op in hun podcast Strikt Privé: “De vork zit toch iets anders in de steel, begreep jij, want zij hebben in eerste instantie Chantal gevraagd en die zei: ‘Nou, oké, leuk.’ Het is Chantal Blijft Slapen, maar dan andersom.”

Jordi beaamt: “Ik heb Chantal net gesproken en die zegt: ‘Nou ja, ik ben gewoon uitgenodigd en ik ga graag de confrontatie aan.’”

Nooit gehoord

Chantal heeft vervolgens geen reactie meer gekregen, aldus Evert. “Ja, van: ik wilde wel, maar ik heb nooit meer wat gehoord.”

Jordi: “Ja, dat is dan toch ook gek dat Erica daar dan wel in zo’n interview over begint? Ik vind dat een beetje… Dan denk ik: nodig haar uit of niet. In elk geval is hier het laatste woord nog niet over gesproken.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen