Carlo Boszhard stelt SBS-ster teleur: ‘Jammer dat hij niet reageert’

Carlo Boszhard zorgt voor teleurstelling bij Bart Ettekoven, een van de sterren van Shownieuws. De presentator van Make Up Your Mind weigert namelijk te reageren op geruchten. “Jammer.”

Carlo Boszhard © SBS

Als er mooie kijkersaantallen of buitenlands succes te vieren is, dan zien we Carlo Boszhard en zijn partner Herald Adolfs overal, maar als het een keer tegenzit dan zien we ze niet. Het duo heeft het Make Up Your Mind-evenement in de Ziggo Dome geannuleerd: officieel vanwege ‘productionele redenen’, maar slechte kaartverkoop lijkt de échte reden.

Geen interview

Carlo en Herald schieten nu echter in een kramp en weigeren dat te bevestigen. Ze wilden dit weekend zelfs geen interview geven aan Shownieuws over de grote finale van Make Up Your Mind. De presentator wilde slechts een filmpje insturen met wat quotes, maar dan kon het programma hem geen vragen stellen.

Beetje raar, vindt Shownieuws-ster Bart Ettekoven het. “Het is wel een beetje gekkig, want Carlo en Herald, de makers van dit programma, deden vandaag geen interviews. Hij zegt: ‘Ik stuur wel een filmpje op’, maar dat betekent dat wij geen vragen kunnen stellen. Ze hebben de publiciteit een beetje gemeden de afgelopen week.”

‘Beetje jammer’

Niet geheel toevallig, aldus Bart. “Dat is nadat bekend werd dat hun grote Ziggo Dome-concert, gelieerd aan het succesvolle programma, niet door kon gaan wegens ‘productionele redenen’ en er werd gezocht naar een ‘andere datum’. Maar tegelijkertijd hebben alle mensen die een kaartje hebben gekocht wel al hun geld teruggekregen.”

“Het gerucht gaat toch wel heel erg dat de kaartverkoop een beetje achterbleef. Ik vind het jammer dat ze daar niet gewoon even op willen reageren. Als het niet waar is, werk het gerucht dan uit de wereld en vertel wat er wel loos was.”

Niche product

Bart zou het overigens niet gek vinden als de kaartverkoop inderdaad niet liep. “Het is een lastige tijd om zo’n grote zaal te vullen. Het is een heel erg niche product. Er zijn verschillende dinnershows in Nederland die heel succesvol zijn rondom drags, maar een Ziggo Dome is echt wel even een ander verhaal. 17.000 mensen…”

Collega Eline de Ruig: “Zeker als je maar één show doet, dan moet je wel die ene show echt uitverkopen volgens mij. Anders is het heel moeilijk om überhaupt winst te maken. Je ziet dat ook heel slim met Beste Zangers en The Masked Singer. Die gaan dan twee dagen achter elkaar in Ahoy staan, zodat je met elkaar die productiekosten kan delen.”

Wél in Boulevard

Carlo gaf gisteren overigens wél een interview aan RTL Boulevard. Dat programma valt net als hij ook onder RTL, dus dan is het natuurlijk wat makkelijker om afspraken te maken. Boulevard stelde in elk geval geen énkele vraag over het mislukte concert in de Ziggo Dome en dat is uit journalistiek oogpunt natuurlijk wel twijfelachtig.

Wat Carlo wél vertelde aan zijn collega’s van Boulevard? Dat hij heel blij is met de ‘mooie kijkcijfers’ en dat er veel ‘leuke reacties’ zijn op zijn programma…

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het flauw dat Carlo Boszhard geen vragen wil beantwoorden over de kaartverkoop?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen