Angela de Jong verward na heftige verhuizing: ‘Verkeerde huis’

Angela de Jong is na een lange afwezigheid plots weer terug van weggeweest. Terwijl er geruchten woeden over haar mogelijke einde als tv-recensent, laat ze wat van zich horen.

Angela de Jong © NPO

Kennelijk heeft Angela de Jong ongelooflijk veel spullen, want ze is er maar liefst twee weken tussenuit geweest om te verhuizen naar een andere woning. Nu ze al jaren een megaster is, kan ze zich een superluxe villa veroorloven van meer dan een miljoen euro en daar is nu naartoe verhuisd met een hele parade van verhuiswagens.

Mentale uitdaging

Haar belangrijkste bezit is gelukkig goed aangekomen: haar televisie. En de bijbehorende afstandsbediening natuurlijk. Er ligt namelijk weer een nieuwe column op de deurmat. Een dag nadat er geruchten naar buiten kwamen over haar mogelijke vertrek als tv-columniste, laat Angela nu plotseling weer van zich horen op haar vaste plekje in het AD.

Hoe gaat het met Angela? Middelmatig. “Je kunt een verhuizing nog zo goed plannen, maar het hakt er lichamelijk en mentaal toch altijd in”, schrijft ze in de krant.

Verkeerde huis

Angela heeft naar eigen zeggen last van een ‘vermoeid hoofd’. “Tot dikke pret van onze hele vriendenkring stonden ik en mijn suffe hoofd de eerste de beste dag ook voor de deur bij het verkeerde huis in onze nieuwe straat.”

Na goed zoeken heeft Angela haar nieuwe huis gelukkig alsnog gevonden en daar is ze dus voor het eerst weer lekker op de bank geploft. “Ik zette voor het eerst de tv aan in ons nieuwe huis.”

Belgen

Wat dacht Angela toen ze de tv aanzette? “Dat ik met mijn vermoeide hoofd een verkeerd knopje op de afstandsbediening had geraakt en per ongeluk bij de VRT of een andere Vlaamse zender was beland in plaats van bij RTL 4.”

Hoezo dan? Omdat we tegenwoordig naar allerlei van origine Vlaamse formats zitten te kijken, zoals Over de Oceaan en Bestemming X. “De overname door DPG Media mag dan officieel nog niet zijn goedgekeurd door de ACM, het lijkt er verdacht veel op dat de Vlamingen de boel al hebben overgenomen.”

AD-column

De comeback van Angela:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Angela de Jong twijfelt over een politieke column. Zou dat een goede zet zijn?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen