Albert Verlinde maakt pittige grap tegen Olcay: ‘Ik snap Ruud wel!’

Albert Verlinde heeft gisterenavond aan tafel bij De Oranjezomer een pittige grap gemaakt tegen zijn tafelgenoot Olcay Gulsen. “Nou, ik snap Ruud wel hoor! Ik zou ook niet blijven!”

Albert Verlinde en Olcay Gulsen © SBS 6

Het tempo waarin SBS 6 het domein talkshows heeft veroverd is indrukwekkend. Naast de mannen van Vandaag Inside heeft de zender ook met Hélène Hendriks een enorme troef in handen. Ze heeft met De Oranjezomer weer helemaal haar draai gevonden en gisteren had ze onder anderen Albert Verlinde en Olcay Gulsen aan tafel zitten.

Hekel aan musicals

Olcay en Albert hebben chemie met elkaar, maar in elk geval niet dezelfde interesses. “Ik heb echt een hekel aan musicals”, roept ze op een gegeven moment.

Albert grappend: “Nou, dan ga ik nou naar huis!”

Olcay: “Nee, je bent een aardige vent, maar ik weet nog wel dat ik ooit een keer door een man ben meegenomen naar een musical, nou, je kunt me echt geen groter verdriet doen. Ik kan niet tegen dat overacting en dat zingen erbij.”

‘Ik snap Ruud wel!’

Hélène Hendriks stipt vervolgens aan dat de twee elkaar goed kennen. “Olcay, jij kent Albert natuurlijk best wel goed. Jullie hebben samengewerkt.”

Olcay: “Daarom weet ik ook wanneer hij liegt! Nee, grapje. Hahaha.”

Albert: “Het is echt verschrikkelijk! Nou, ik snap Ruud wel hoor! Ik zou ook niet blijven!”

Hij wijst natuurlijk op haar relatiebreuk met Ruud de Wild. Olcay barst vervolgens in lachen uit. Het is geen geheim dat zij de initiatiefnemer van de breuk was.

‘Welke Ruud?!’

Jack van Gelder haakt erop in. “Waarop zij zegt: ‘Welke Ruud?!’”

Olcay: “Hahahaha.”

Hélène hervat het gesprek: “Jij was toch altijd een beetje bang voor Albert in het begin?”

Olcay: “Ja, echt doodsbang, maar hij gaf er nooit een aanleiding voor. Het was gewoon: de man zijn reputatie was groter dan hijzelf. Als je de studio binnen kwam lopen dan was het ook van: ‘Daar zit Albert, even stil zijn.’”

‘Zei Angela ook!’

Het was gewoon een ding, aldus Olcay. “Maar als Albert uithaalde, dan liet hij niks van je heel en dat heb je voor mij wel een paar keer gedaan. Je bent wel milder geworden naarmate je ouder bent.”

Albert grappend: “Ja, dat zei Angela de Jong ook nog.”

Hélène: “Waarom is dat?”

Albert: “De tijden zijn ook veranderd. Wat wij in de eerste vier jaar boulevard deden, kan helemaal niet meer. Alles wat we riepen en deden… Het zou echt niet meer kunnen op die manier.”

Fragment

Het bewuste fragment:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen