Story shockeert met coverfoto: Marco Borsato plotseling heel dik

De Story shockeert veel mensen vandaag met de coverfoto van Marco Borsato. De geplaagde zanger is gespot in het wild en blijkt plotseling heel dik te zijn. “Wat een metamorfose.”

Marco Borsato © NPO

Het zal voor de fans van Marco Borsato, voor zover die er nog zijn, behoorlijk schrikken zijn wat alle vrije tijd en stress met de zanger doet. De Story heeft hem betrapt op straat en de foto daarvan staat deze week groot op de cover (zie onderstaand). Het is evident dat Marco behoorlijk zwaarlijvig is geworden: hij heeft een dikke buik en borstvorming.

Marco zwanger?

De Story geeft er een positieve draai aan. ‘ZANGER GENIET VOLOP: MARCO BORSATO’s METAMORFOSE’, staat er op de cover. “Ik had ‘Marco Borsato zwanger?’ als ankeiler gedaan”, reageert ene Denkjewel op X.

Guido den Aantrekker, de hoofdredacteur van Story, vindt het vooral een heel trieste kwestie en daar wil hij de spot niet mee drijven. Hij schrijft: “We kunnen er legio bedenken, maar de foto’s zeggen genoeg, denk ik. Hopelijk let hij een beetje op zichzelf 😕.”

Pot met pasta

Ene Jeroen schrikt zich dood van de foto. “Metamorfose? Is hij in de pot met pasta gevallen? Ouwe poohbeer.”

Meneer Richard: “Is dat echt? Wel bizar. Ondanks wat ie blijkbaar gedaan heeft, moet de stress enorm zijn voor hem. Zo hard en diep gevallen. Brrr.”

En Wim: “Marco B. drinkt heel veel pilsbier en bestelt daar altijd bitterballen bij! Geen 6 maar 12!!”

Story-cover

De cover van Story met daarop de iets vollere Marco:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Marco Borsato hulp nodig heeft?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen