Manager Georgina Verbaan gedraagt zich zwaar onbeschoft: ‘Tuut!’

Georgina Verbaan blijkt een verschrikkelijke manager te hebben. Radio 538 wilde even een aanvraag indienen bij deze meneer, maar die nam echt afschúwelijk onbeschoft de telefoon op.

Georgina Verbaan © RTL

Ze is zelf al niet de meest geliefde BN’er die er rondloopt, maar haar manager is al helemaal een vogelverschrikker: daar wil je écht geen contact mee hebben. Jelte van der Goot, sidekick in De 538 Middagshow, wilde in het programma graag even bellen met Georgina over haar nieuwe voorstelling, maar is echt ongelooflijk onbeschoft te woord gestaan.

Georgina bellen

Frank Dane brengt het ter sprake in zijn uitzending. “Ga je nog vertellen waarom we Georgina Verbaan niet in de show hadden vandaag? Zij gaat een theatershow doen van 24 uur en Jelte zei vandaag: ‘Ik ga Georgina wel even vragen of ze in het leukste radioprogramma van Nederland wil komen.’”

Jelte daarop: “Ja, dus ik was een beetje gaan zoeken. Ik had een oud telefoonnummer van d’r, dat deed het al niet meer, dus ik dacht: dan ga ik gewoon het management bellen. Ik had een nummer gevonden van een manager en dat had ik gebeld, maar die nam niet op.”

Pissige manager

Per abuis probeerde Jelte het direct nog een keer. “Ja, daarna tikte ik hem meteen nog een keer aan per ongeluk en heb ik meteen weer opgehangen, want ik dacht: dat is niet netjes, weet je wel. En toen belde hij me terug en zei hij: ‘Ik kom net uit een meeting gelopen! Ik hoop dat het heel belangrijk is!’”

Frank verbijsterd: “Dat is al een lekker begin.”

Tuut-tuut-tuut

Jelte schrok er inderdaad van. “Maar goed, ik wilde gewoon Georgina Verbaan vragen van: ‘Zou je bij ons in de show willen komen?’ Maar ja, hoe ga je dat nog vragen, want zo belangrijk is het natuurlijk allemaal niet. Ik zeg: ‘Het heeft niet echt haast en het is niet heel belangrijk.’ Tuut-tuut-tuut. Toen hing hij al op. Ik dacht: als dit de sfeer is…”

Frank kan het niet geloven. “Zóóóó!”

Jelte: “Maar toch, ik denk: ik moet me eroverheen zetten, want het is leuk als Georgina in de show komt en ik moet dat niet van zo’n manager af laten hangen.”

‘Ze wil niet!’

En toen? “Ik heb een appje gestuurd van: ‘Joh, het heeft niet heel veel haast, maar wel een beetje, want we willen haar eigenlijk vanmiddag al bellen, dus het is wel iets voor vandaag. Zou Georgina het leuk vinden om erover te vertellen?’ Toen kreeg ik een appje: ‘Hi Jelte, Georgina is niet zo comfortabel met radio, dus deze moeten we helaas overslaan.’”

Wat een onsympathiek zooitje bij elkaar, vindt Jelte. “Het kan natuurlijk, hè, iedereen heeft z’n eigenaardigheden, maar ik werk al lang bij de radio en heb een hoop nee’s gekregen en heel veel bijzondere nee’s gekregen, maar deze nee is echt heel bijzonder… Echt heel gek.”

Frank: “Wat gek, ja.”

Instagram

De bewuste manager van Georgina:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat de 538-luisteraar überhaupt zin heeft in Georgina Verbaan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen