Hélène Hendriks streng voor Gordon: ‘Klaar ermee, take your loss!’

Hélène Hendriks vindt dat Gordon echt een ongelooflijke zeiksnor is die totáál niet om kan gaan met kritiek. “Nou, het is niet gelukt, klaar. Take your loss. Het is all in the game.”

Gordon en Hélène Hendriks © MAX, SBS

Gordon heeft een twee weken durende muzikale comeback achter de rug en in dat korte tijdsbestek heeft hij nog meer geklaagd dan vals gezongen. En dat zegt wat. Vanwege de slechte kaartverkoop (nou ja, officieel vanwege ‘de media’) heeft Goor zijn negendelige theatertour afgeblazen. Klagend en tierend is hij ook weer vertrokken van Instagram.

Lulkoek

Het is ongelooflijk, zegt Johan Derksen aan tafel bij Vandaag Inside. “Dat hij vanwege de kritiek die theatertour afzegt is allemaal lulkoek, want die theatertour opzetten kost veel energie en ook veel geld. Je moet allemaal mensen inhuren. Dat wordt alleen stopgezet als er geen kaartverkoop is.”

Hij vervolgt: “Ik heb dat zes jaar gedaan en als er geen kaartverkoop is, moet je er geld bijleggen. Het heeft niet gelopen, dat was de reden. Laat hem dat nou eerlijk zeggen. Dat is helemaal geen schande.”

Menselijk

Gordon moet gewoon wat sportiviteit tonen, vindt Johan. Zijn collega Hélène Hendriks daarop: “Precies, dat vind ik ook.”

Johan: “Het heeft niets met onze kritiek of met welke kritiek van wie dan ook te maken.”

Hélène: “Sterker nog: ik denk dat hij er beter uitkomt als hij gewoon zegt: ‘Ja, het liep inderdaad niet, het is heel jammer, maar het is niet anders.’ Dat is heel menselijk.”

‘Take your loss’

Wilfred heeft meegekregen dat sommigen VI de schuld geven van Gordons mislukte comeback. “Bram Moszkowicz geeft ons daar de schuld van.”

Johan: “Die is een beetje rancuneus naar ons toe, hè?”

Hélène: “Gordon is een vriend van hem. Dat gaf hij ook aan. Alleen hij weet zelf ook wel hoe het zit. Daar hoef je niet zo moeilijk over te doen. Het is niet leuk, maar het is all in the game als je bekend bent. Daar heb je ook de leuke dingen van, toch? Hij mag overal aanschuiven om zijn verhaal te vertellen. Nou, het is niet gelukt, klaar. Take your loss.”

Geen contact meer

Studiogast Aran Bade vertelt dat zijn programma RTL Boulevard ook geen contact meer heeft met Gordon. “Ik denk echt dat hij er helemaal doorheen zit. Ik ben het helemaal met jou eens, Hélène. Ik denk toch inderdaad: hand in eigen boezem. Het is echt niet goed als je zó niet kunt incasseren.”

Het is altijd alles of niets bij Gordon, aldus Aran. “Hij wilde bijna nog een merchandise-lijn eruitgooien, een onderbroekenlijn. Hij wilde zóveel en had allemaal ideeën. Dan denk ik: doe het stap voor stap.”

Dramaqueen

Gordon moet zichzelf gewoon eens een keer vermannen, aldus Johan. “Het is gewoon een dramaqueen.”

Aran: “Ja.”

Johan: “Wij krijgen hier ook regelmatig heel Nederland over ons heen en dan zitten we ook niet in een dip. Hij moet eens een keer een grote jongen worden. Als je een grote bek hebt zoals wij, dan moet je ook kunnen verdragen dat je een keer een draai om je oren terugkrijgt.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Hélène Hendriks streng voor Gordon. Terecht?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen